Un nou motto in guvernul Ciuca: “Daca nu mananci usturoi, nu-ti pute gura”

BY: stiridinromania.ro In Articole, STIRILE ZILEI

Nicolae Ciuca, eroul nestiut al Romaniei, daca este sa ne luam dupa raspunsul dat profesorilor, ne-a aratat astazi cum si-a obtinut medaliile: prin mancatul de… usturoi. Ca daca nu-l mananca, nu-i putea nici gura.

Adunati astazi, impreuna cu sindicatele din invatamant, la care le-a promis de vreo jumatate de an ca va aloca bani, cel putin conform cu inflatia, Nicolae Ciuca, devenit de acum maestru in promisiuni fara nici o baza, a sustinut chiar pe pagina sa de facebook, tare si raspicat, ca ei ar trebui sa se gandeasca la parinti si la elevi, pentru ca ei, guvernul, sunt deschisi la dialog si negociere. O tehnica de manipulare de maxim 2 bani, ca si aia sunt multi, prin care premierul, cu un limbaj de lemn, a incercat sa dea vina pe profesori, pentru ca, tocmai ei, profesorii, nu au primit banii promisi de catre guvern.

Intrebarea este: daca profesorii nu intrau in greva, mai marii statului ii mai bagau in seama? De ce nu i-ati bagat in seama pana acum? Ca doar v-au anuntat de destul timp ca intra in greva.

Oare aceeasi atitudine o vor avea si pentru greva din sistemul de sanatate? Sau asteapta sa se inchida si spitalele, dupa care sa dea vina pe ei pentru nerespectarea promisiunilor facute tot de Guvernul Romaniei?

“Singurii care au de pierdut dacă greva se declanșează, în ciuda dorinței noastre de dialog și negociere, sunt părinții și elevii, care de mâine sunt într-o situație extrem de dificilă.

Urmează examenul de capacitate și bacalaureatul. Cu aceste lucruri nu avem voie să ne jucăm.”

P.S.: probabil ultima fraza e scrisa de robotul ION
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică În ultimii ani, tot mai multe persoane au început...

Read More...

Comoara literară a Antichității: Biblioteca din Pergam

Biblioteca din Pergam: Comoara literara a Antichitatii Biblioteca din Pergam, situata in orasul antic Pergamum din Asia Mica, a reprezentat...

Read More...

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate Când ne gândim la diversitatea vieții pe Terra, ne simțim adesea copleșiți...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro