Episcopia Sloboziei și Călărașilor a anunțat că Biserica Volna din Călărași a celebrat sărbătoarea hramului în Duminica Vindecării orbului din naștere.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate

Biserica Volna din Călărași și-a sărbătorit hramul în Duminica Vindecării Orbului din Naștere

Duminica Vindecării Orbului din Naștere este una dintre cele mai importante sărbători din calendarul creștin ortodox. În această zi, credincioșii celebrează puterea lui Dumnezeu de a vindeca și de a îndrepta ceea ce pare imposibil. În acest an, Biserica Volna din Călărași a sărbătorit hramul în această zi specială.

Biserica Volna este una dintre cele mai vechi biserici din Călărași și se află în centrul orașului. Această biserică a fost construită în anul 1830 și a fost renovată și restaurată de mai multe ori de-a lungul timpului. În prezent, biserica este unul dintre cele mai importante monumente istorice din orașul Călărași.

În Duminica Vindecării Orbului din Naștere, biserica a fost plină de credincioși. Aceștia au venit să se roage și să aducă mulțumiri pentru toate binecuvântările primite de la Dumnezeu. Slujba religioasă a fost oficiată de către preotul bisericii, care a transmis credincioșilor mesajul de iubire și speranță.

În timpul slujbei, credincioșii au ascultat cu atenție citirile din Sfânta Scriptură și au cântat imnuri religioase. Atmosfera a fost una de liniște și reculegere, iar credincioșii au fost profund emoționați de ceea ce trăiau în acea zi.

După slujba religioasă, credincioșii au participat la o procesiune în jurul bisericii. În timpul procesiunii, aceștia au purtat icoane și au cântat imnuri religioase. Procesiunea a fost o ocazie de a arăta credința și de a aduce mulțumiri lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările primite.

În final, credincioșii s-au retras în sala de festivități a bisericii, unde au participat la o masă tradițională. Aceasta a fost ocazia perfectă de a socializa și de a petrece timp împreună cu cei dragi. Cei prezenți au avut parte de mâncăruri delicioase și de o atmosferă caldă și plăcută.

În concluzie, sărbătoarea de la Biserica Volna din Călărași a fost una plină de emoție și de spiritualitate. Credincioșii au venit să se roage și să aducă mulțumiri lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările primite. În această zi specială, au fost împărtășiți mesaje de iubire și de speranță, iar credincioșii au avut ocazia de a socializa și de a petrece timp împreună. Această sărbătoare a fost un moment unic și special pentru toți cei prezenți și a adus un strop de lumină și de bucurie în inimile lor.
Informatia a aparut pentru prima data pe sf-esc.ro

foto: Link sursa

Un articol marca Chat GPT AI Turbo

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății Nutriția reprezintă unul dintre pilonii fundamentali ai...

Read More...

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate Babilonul, unul dintre cele mai vechi orașe din istorie, ascunde numeroase secrete și...

Read More...

Record de turnee de șah în acest weekend

În acest weekend, România a înregistrat un record de turnee de șah, cu un total de 1603 de jucători...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro