Un incendiu violent a cuprins o gospodărie din Vaidei, județul Hunedoara

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Intervenție dificilă a pompierilor, noaptea trecută! Trei ore s-au luptat cu flăcările ce au cuprins o gospodărie

Noaptea trecută, în localitatea Vaidei din județul Hunedoara, a avut loc un incendiu puternic care a afectat o gospodărie. Anexa unei case, care măsura aproximativ 60 de metri pătrați și era plină cu lemne pentru iarnă, a fost cuprinsă de flăcări.

Proprietara casei a reușit să se autoevacueze înainte ca incendiul să se extindă. Ea a primit îngrijiri medicale de urgență de la paramedicii SMURD, deoarece a suferit un atac de panică în timpul evenimentului.

Pompierii au intervenit imediat și au luptat cu flăcările timp de peste trei ore. Ei au reușit să salveze locuința și celelalte anexe, prevenind astfel propagarea incendiului.

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Hunedoara, cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric. Echipajele de intervenție au fost echipate cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și o ambulanță SMURD.

Este important de menționat că acest incident subliniază necesitatea unei atenții și precauții sporite în ceea ce privește utilizarea și întreținerea instalațiilor electrice. Scurtcircuitele pot fi periculoase și pot provoca incendii devastatoare.

De asemenea, este esențial să avem în vedere importanța pregătirii și cunoașterii procedurilor de siguranță în caz de incendiu. Proprietara casei a dat dovadă de vigilență și a reușit să se autoevacueze înainte ca situația să devină mai gravă. Aceasta demonstrează cât de important este să fim pregătiți în fața unor astfel de situații neașteptate.

În final, trebuie să le reamintim tuturor să fie atenți și să ia măsuri de precauție pentru a preveni astfel de incidente. Verificarea periodică a instalațiilor electrice și cunoașterea procedurilor de siguranță în caz de incendiu pot salva vieți și pot preveni daune materiale semnificative.

Sursa: www.sursadevest.ro

S-a dat alarma noaptea trecută după ce un incendiu violent a cuprins o gospodărie.

Pompierii au fost solicitați să intervină de urgență în localitatea Vaidei din județul Hunedoara. Aici anexa unei case de aproximativ 60 de metri pătrați, plină cu lemne pentru iarnă, a luat foc.

Proprietara casei s-a autoevacuat la timp. Aceasta a fost asistată medical la locul evenimentului de către paramedicii SMURD, după ce a suferit un atac de panică.

Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de trei ore.

Ajunse la fața locului, echipajele operative au constatat faptul că incendiul se manifesta violent, la o anexă cu suprafața de aproximativ 60 metri pătrați, în care se aflau depozitate lemne de foc, cu posibilitatea de propagare a flăcărilor la casa de locuit și șura gospodăriei. Intervenția pompierilor a durat peste 3 ore, aceștia reușind să salveze locuința și celelalte anexe. Pentru această misiune au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.”, transmite ISU Hunedoara.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Furtuna de vara aduce valuri uriase pe malul marii

Imaginea prezentată în articolul analitic surprinde o scenă cu un grup de tineri care se relaxează pe o plajă...

Read More...
Lumină și speranță! Rugăciune transformată în fapte de înțelegere și dragoste în Eparhia Hușilor- FOTO

Campania umanitară “De Paști aducem împreună Lumină în suflete”

Într-o lume plină de provocări și greutăți, acțiunile de compasiune și frățietate rămân faruri luminoase de speranță pentru cei...

Read More...

Gimnaștii și studenții UNEFS sprijină persoanele cu dizabilități

Articolul de mai jos prezintă implicarea gimnaștilor și studenților de la UNEFS în sprijinirea persoanelor cu dizabilități. Pe baza imaginii...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro