Un bărbat de 49 de ani a fost găsit mort în curtea casei din Monor, județul Bistrița-Năsăud, după ce a fost lovit cu un levier metalic de fiul său

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Un tânăr și-a omorât tatăl în bătaie cu un levier

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost găsit mort în curtea casei sale din localitatea Monor, județul Bistrița-Năsăud. Descoperirea a fost făcută de către soția sa, care l-a găsit inconștient. Echipajul de ambulanță chemat la fața locului a constatat că bărbatul era decedat.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au demarat cercetările și au descoperit că între bărbat și fiul său de 21 de ani a izbucnit un conflict spontan. Fiul ar fi lovit tatăl său cu un levier metalic. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru infracțiunea de violență în familie, raportată la infracțiunea de omor.

Această tragedie evidențiază problemele grave cu care se confruntă unele familii și impactul negativ pe care violența în familie îl poate avea. Este important ca astfel de cazuri să fie tratate cu seriozitate și să se asigure protecția victimelor.

Violenta în familie este o problemă deosebit de gravă și răspândită în societatea noastră. Statisticile arată că un număr mare de persoane suferă de violență domestică, iar majoritatea victimelor sunt femei și copii. Este necesară o abordare multidisciplinară și o mai mare implicare a autorităților în prevenirea și combaterea acestui fenomen.

De asemenea, este important să existe o mai mare conștientizare în rândul populației cu privire la consecințele violenței în familie și să se ofere sprijin și asistență victimelor. Este necesară o schimbare profundă în mentalitatea societății noastre pentru a pune capăt acestui ciclu de violență.

În final, este esențial să ne asigurăm că aceste cazuri de violență în familie sunt investigate în mod corespunzător și că vinovații sunt trași la răspundere. Doar prin luarea de măsuri ferme și prin implicarea tuturor părților implicate putem spera la o reducere semnificativă a violenței în familie și la crearea unui mediu sigur și sănătos pentru toți membrii societății noastre.

Sursa si Foto: stiriest.ro

Un bărbat de 49 de ani a fost găsit mort de soția lui în curtea casei din localitatea Monor, județul Bistrița-Năsăud. Polițiștii au stabilit că acesta a fost lovit cu un levier metalic de fiul său. Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au fost sesizați luni, prin apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat de 49 de ani din Monor a fost găsit inconștient, de soția acestuia, în curtea imobilului în care locuiește. Un echipaj al Ambulanței, sosit la fața locului, a constatat decesul victimei.

Din cercetările făcute de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în timpul nopții a rezultat că, între bărbatul de 49 de ani și fiul acestuia, un tânăr de 21 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan, iar tânărul i-ar fi aplicat mai multe lovituri, cu un levier metalic, tatălui său. Tânărul a fost luat în custodia polițiștilor și dus la audieri. În urma audierilor, marți, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului de 21 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, raportat la infracţiunea de omor.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro