Lucrări de conectare a conductelor în Timișoara Nord

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Atenție! Se oprește apa, mâine, în zona Pieței Badea Cârțan! Sunt afectați consumatorii de pe mai multe străzi

Lucrări de conectare a conductelor vor avea loc mâine în Timișoara, în zona intersecției străzilor Simion Bărnuțiu și Mihail Kogălniceanu. Aceste lucrări sunt parte a proiectului “Contractul de execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2”. În timpul lucrărilor, furnizarea apei va fi întreruptă pe străzile Mihail Kogălniceanu, Telegrafului, Ioan Văsîi și la Școala Gimnazială nr. 21.

După finalizarea lucrărilor și reluarea alimentării cu apă în regim normal, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Această perturbare va fi de scurtă durată, însă Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea completă a apei.

De asemenea, se recomandă consumatorilor să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. Astfel, în cazul în care vor avea nevoie de apă în timpul întreruperii furnizării, aceștia vor avea rezerve suficiente.

Este important ca locuitorii din zona afectată să fie conștienți de această întrerupere temporară a furnizării de apă și să se pregătească în consecință. Este recomandat să fie luate toate măsurile necesare pentru a face față acestei situații neplăcute.

Aquatim asigură că lucrările vor fi efectuate cât mai rapid și eficient posibil, iar furnizarea apei va fi reluată în cel mai scurt timp. În cazul în care vor apărea întârzieri sau alte probleme neprevăzute, clienții vor fi informați în timp util.

Este important ca toți consumatorii afectați să fie atenți la informările oficiale furnizate de Aquatim și să urmeze recomandările acestora. Întreruperea furnizării apei este necesară pentru a putea executa conectarea de conducte și pentru a asigura o rețea de apă și canalizare eficientă în zonă.

În concluzie, mâine vor avea loc lucrări de conectare a conductelor în Timișoara, iar în timpul acestor lucrări va fi întreruptă furnizarea apei pe anumite străzi din zonă. Aquatim recomandă clienților să ia măsuri de stocare a apei și să evite utilizarea acesteia până la limpezirea completă. Este important ca toți consumatorii să fie informați și să urmeze recomandările oficiale pentru a face față acestei întreruperi temporare a furnizării de apă.

Sursa: www.sursadevest.ro

Mâine, între orele 8-19, la intersecția străzilor Simion Bărnuțiu și Mihail Kogălniceanu, Aquatim va executa o conectare de conducte.

Lucrările fac parte din „Contractul de execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Mihail Kogălniceanu (între Simion Bărnuțiu și Telegrafului), Telegrafului (între Mihail Kogălniceanu și Samuil Micu), Ioan Văsîi și la Școala Gimnazială nr. 21 – corpul de pe strada Telegrafului.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Six students were ready to explain a technology they detailed on a poster.

Studenții din California ajută la soluționarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiuni viitoare cu drone pe Pământ și alte planete

Studenții de la o universitate care deservește o minoritate din California ajută la rezolvarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiunile...

Read More...
ZILELOR EUROPENE ALE ARHEOLOGIEI la Cetatea Noviodunum

Zilele Europene ale Arheologiei la Cetatea Noviodunum

În perioada 14-15 iunie 2024, la Cetatea Noviodunum din Isaccea, județul Tulcea, vor avea loc evenimente speciale dedicate Zilelor...

Read More...
Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila- FOTO

Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila

Într-o atmosferă de sărbătoare, credincioșii s-au adunat la Mănăstirea Rafaila pentru a comemora ziua Sfântului Luca al Crimeei, un...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro