Tragedie în comuna Manoleasa: Femeie și fiica ei, găsite moarte într-o casă părăsită

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
O mamă şi fiica ei de 14 ani, găsite moarte într-o casă părăsită

O descoperire macabră a avut loc în comuna Manoleasa, județul Botoșani, unde o femeie în vârstă de 47 de ani și fiica ei de 14 ani au fost găsite moarte într-o casă părăsită. Potrivit informațiilor, principalul suspect în acest caz este soțul femeii, cu care aceasta se certase în urmă cu câteva zile.

După ce a avut loc scandalul, femeia și-a luat fiica și s-a refugiat la mama ei, unde au rămas câteva zile. Din păcate, bătrâna le-a spus că nu le mai poate găzdui, astfel că cele două s-au văzut nevoite să se mute în casa părăsită.

Ieri dimineață, mama femeii a observat fum ieșind din casa în care se aflau cele două și a alertat vecinii. Oamenii au sărit în ajutor și au reușit să stingă incendiul, însă într-o încăpere au găsit cele două femei neînsuflețite. Inițial s-a crezut că au murit intoxicate cu fum, deoarece în cameră au fost găsiți mai mulți coceni arși într-un lighean metalic.

Cu toate acestea, polițiștii au descoperit că femeia de 47 de ani avea o tăietură la nivelul gâtului, ceea ce a dus la bănuieli de crimă. Soțul femeii, în vârstă de 53 de ani, se află în custodia Poliției și este considerat principalul suspect în acest caz.

Această tragedie ridică multe întrebări și lasă comunitatea locală într-o stare de șoc. Vecinii și autoritățile locale sunt afectați de această crimă și își exprimă compasiunea față de familia îndurerată.

Este important ca ancheta poliției să fie una riguroasă și să se aducă la lumină toate circumstanțele acestui incident teribil. De asemenea, este necesară sprijinul comunității pentru a preveni astfel de tragedii și a oferi suport familiilor care se confruntă cu conflicte domestice.

Această crimă reprezintă o amintire dureroasă a importanței prevenirii violenței în familie și a necesității de a oferi sprijin și protecție victimelor. Este responsabilitatea noastră, ca societate, să ne unim și să lucrăm împreună pentru a crea un mediu sigur și respectuos pentru toți membrii comunității noastre.

Sursa si Foto: stiriest.ro

Descoperire macabră într-o localitate din Botoşani. O femeie de 47 de ani şi fiica ei de 14 ani au fost găsite moarte într-o casă părăsită din comuna Manoleasa. Principalul suspect ar fi chiar soţul femeii, cu care aceasta se certase în urmă cu câteva zile. După scandal, femeia şi-a luat fiica şi a plecat la mama ei, acolo unde a rămas câteva zile. La un moment dat bătrâna le-a spus că nu le mai poate găzdui, aşa că cele două s-au refugiat în casa părăsită. Ieri dimineaţă a observat fum ieşind din casă şi a alertat vecinii. Oamenii au sărit în ajutor și au reușit să stingă incendiul, însă într-o încăpere le-au găsit pe cele două femei întinse pe jos, fără suflare. Iniţial s-a bănuit că ar fi murit intoxicate cu fum, asta pentru că în cameră s-au găsit mai mulţi coceni arși într-un lighean metalic. Poliţiştii au descoperit apoi că femeia de 47 de ani era tăiată la nivelul gâtului, astfel că au început cercetările pentru crimă. Soțul femeii, în vârstă de 53 de ani, este în custodia Poliţiei.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Zilele patrimoniului de la Povergina! Sărbători culinare în pădurile Făgetului

Sărbătoarea de la Povergina

Asociația My Banat și localnicii din Făget îi invită pe toți bănățenii să se alăture sărbătoririi de Sfântul Ilie,...

Read More...

Israelul lansează noi lovituri în Gaza, după atacul din weekend care a ucis zeci de persoane în zona de siguranţă

Martori citați de AFP au spus că avioanele de război israeliene au lovit centrul Fâșiei Gaza iar focurile de...

Read More...

Canotajul Dinamo: 25 de sportivi și 3 antrenori pregătiți pentru Olimpiada de la Paris 2024

În cadrul evenimentului "Ready for Olympics", lotul olimpic de canotaj al României pentru JO Paris 2024 a fost prezentat...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro