Taekwondo Legends Seminar găzduit de Sala Polivalentă Dinamo în ianuarie

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În perioada 19-21 ianuarie va avea loc a doua ediție a seminarului Taekwondo Legends, un eveniment deosebit în lumea artelor marțiale. După succesul înregistrat în urma prezenței campionului olimpic Carlo Molfetta în București, Sala Polivalentă Dinamo va fi gazda unei alte legende a taekwondo-ului, Juan Antonio Ramos.

Juan Antonio Ramos este un nume cunoscut în lumea taekwondo-ului. Acesta a avut o carieră impresionantă, fiind unul dintre cei mai buni sportivi din istoria acestei discipline olimpice. A participat la numeroase competiții internaționale și a obținut numeroase medalii, inclusiv la Jocurile Olimpice.

Seminarul Taekwondo Legends are ca scop promovarea acestui sport și oferirea de informații și sfaturi de la cei mai buni practicanți din lume. Participanții la acest eveniment vor avea oportunitatea unică de a învăța de la o legendă a taekwondo-ului, Juan Antonio Ramos, tehnici și strategii avansate.

Evenimentul este organizat de Academia de Taekwondo Dinamo București, care are ca obiectiv dezvoltarea și promovarea taekwondo-ului în România. Această academie a devenit un punct de reper în lumea artelor marțiale, pregătind sportivi talentați și obținând rezultate remarcabile în competițiile naționale și internaționale.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile legate de evenimentele organizate de Academia de Taekwondo Dinamo București, se poate urmări pagina de Instagram @dinamotkdacademy. Aici vor fi postate informații despre seminarul Taekwondo Legends și alte activități viitoare ale academiei.

Evenimentele de acest gen sunt extrem de importante pentru dezvoltarea și promovarea taekwondo-ului în România. Astfel de seminarii oferă oportunitatea sportivilor și pasionaților de arte marțiale de a învăța direct de la cei mai buni practicanți din lume și de a se inspira din experiența lor.

În concluzie, seminarul Taekwondo Legends reprezintă o oportunitate unică pentru iubitorii de taekwondo de a învăța de la o legendă a acestui sport, Juan Antonio Ramos. Participanții la acest eveniment vor putea dobândi cunoștințe și tehnici avansate și vor avea ocazia de a se inspira din experiența unuia dintre cei mai buni sportivi din lume.

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

TAEKWONDO. A mai rămas puțin până la a doua ediție a super-evenimentului Taekwondo Legends Seminar După ce l-am avut la București pe campionul olimpic Carlo Molfetta, Sala Polivalentă Dinamo va găzdui între 19-21 ianuarie o altă legendă a acestei discipline olimpice, Juan Antonio Ramos. Follow @dinamotkdacademy pentru a rămâne la curent cu toate noutățile evenimentelor organizate de Academia de Taekwondo Dinamo București. #dinamo #csdinamo #dinamobucuresti #dinamotaekwondo #dinamotkd #tkdromania #taekwondoromania #juanantonioramos #tkdseminar #taekwondowt


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Sabri Maneca-Voinea, o prezență strălucitoare la antrenamentul pe podium de la Rimini 2024

Sportiva română Sabri Maneca-Voinea a impresionat în antrenamentul de podium de la #Rimini2024 cu tumbling puternic, incluzând iconicul double...

Read More...

Rolul esențial al magneziului în prevenirea crampelor musculare

Magneziul este un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului uman, având un rol crucial în numeroase procese biochimice...

Read More...

Performanțe extraordinare ale secției de scrimă Rapid, cu Emilia Corbu campioană de tineret

Secția de scrimă a clubului Rapid a reușit să obțină performanțe remarcabile în cadrul campionatului național. Emilia Corbu, campioană...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro