Stiri Ministerul Afacerilor Externe/ Ministry of Foreign Affairs, Romania

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Articole

Ministrul 🇷🇴 afacerilor externe Bogdan #Aurescu a semnat miercuri, 8 februarie 2023, în cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Republicii 🇹🇷 Turcia la București după cutremurele devastatoare care au îndoliat țara 🏴.

Ministrul Aurescu a reiterat, și cu acest prilej, profunda tristețe pentru pierderile de vieți omenești și a transmis solidaritatea autorităților române cu cele turce și cu poporul turc în aceste momente extrem de dificile. De asemenea, a urat însănătoșire grabnică celor răniți și a exprimat speranța că vor putea fi salvate cât mai multe persoane.

💬 „Gândurile și rugăciunile mele se îndreaptă spre cei afectați de această tragedie, precum și spre cei care contribuie la eforturile de salvare aflate în desfășurare, între care și echipe de intervenție din România”, a arătat ministrul Aurescu în mesajul său, reiterând disponibilitatea României de a oferi sprijin poporului turc, în spiritul relațiilor strânse de prietenie dintre cele două țări.

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a avut, în cursul zilei de ieri, o convorbire telefonică cu omologul turc Mevlut Çavuşoğlu, în cadrul căreia a exprimat deplina compasiune pentru tragedia prin care trece poporul turc. La rândul său, ministrul turc de externe a mulțumit în mod deosebit omologului român pentru solidaritatea și sprijinul concret acordat de România.

Citeste tot articolul aici: Read More

Sursa si foto: facebook.com

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Karateka Patricia Nastas câștigă medalia de bronz la Karate 1-Youth League

Karateka româncă Patricia Nastas a reușit să obțină medalia de bronz la competiția Karate 1-Youth League desfășurată în orașul...

Read More...

Evenimentul de Decorare a Drapelului de Luptă la Suceava

Astăzi, pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei, a avut loc un eveniment deosebit, dedicat Decorării Drapelului de Luptă...

Read More...

Startul celei de a 23-a ediții Ioana Cup din cadrul Raiffeisen Bank ITF Pro Tour Romania

In data de 19 mai 2024, a avut loc cea de-a 23-a editie a Ioana Cup, un eveniment de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro