SPOR, primul brand de vopsea lavabilă românească, devine partener de calitate pe VIA TRANSILVANICA

BY: stiridinromania.ro In Comunicate, STIRILE ZILEI
Borna Via Transilvanica in miniatura
virtualmag.roLuna aceasta, SPOR a devinit partener de calitate și susține comunitățile de pe Via Transilvanica.
În cadrul evenimentului de inaugurare a celui mai recent tronson, SPOR, brand de calitate din familia Policolor, anunță parteneriatul cu Asociația Tășuleasa Social, în cadrul proiectului Via Transilvanica, drumul-manifest care propune descoperirea la pas a României.

Așa cum, din punct de vedere istoric, Policolor și SPOR au fost întotdeauna legate de elementul social și de comunitate, deloc întâmplător, se asociază acum cu proiectul care aduce împreună Romania Autentică.

Alin Useriu, Printul Nicolaer si voluntarii Tasuleasa Social
Alin Useriu, Printul Nicolaer si voluntarii Tasuleasa Social

Peste 60 de comunități, fiecare unică în felul ei, sate uitate, comune înstărite, orașe mici, urbe celebre, toate contribuie la formarea și promovarea identității de țară, dar și la dezvoltarea zonelor străbătute de Via Transilvanica.

SPOR dă culoarea-simbol de Via Transilvanica

SPOR încurajează fiecare proiect, mic sau mare, personal sau care vizează binele social, iar parteneriatul cu Via Transilvanica este ocazia ideală pentru a luat parte la inițiativa care crește frumos tot ce e valoros în România: patrimoniu arhitectural, peisaje unice, tradiții și meșteșuguri și oameni care duc mai departe povestea locurilor.

Începând cu acest an, marcajele folosite se vopsesc ușor cu SPOR, mai exact cu vopseaua dedicată drumului care uneste o țară – portocaliul de Via Transilvanica. 

Nuanța specială va fi folosită atât pentru marcarea traseului, cât și pentru lucrările de mentenanță pe care echipa Tășuleasa le desfășoară constant.

Cunoscutele borne de andezit nu lasă călătorii să se piardă și permit tuturor să urmărească povestea frumoasă a locurilor care creează o legătură unică în România, de la Nord la Sud.

Odată cu portocaliul de Via Transilvanica, drumeții pot întâlni și borna SPOR, în județul Alba. Executată într-un bloc masiv de andezit, sculptura arată o pensulă care urmărește conturul țării, oferind protecție spațiului cultural românesc, așa cum vopseaua SPOR oferă protecție spațiilor în care este folosită.

Borna Policolor
Borna Policolor

Tronsonul Hunedoara, inaugurat cu SPOR

În weekend, la Cetatea Mălăiești, au fost sărbătoriți 141 km noi pe tronsonul din județul Hunedoara, care vin în completarea celor existenți de pe Via Transilvanica. Acest traseu oferă o incursiune în trecutul istoric al românilor și al țării noastre.

Astfel, drumeții ce parcurg Via Transilvanica din direcția Putna către Drobeta Turnu-Severin, vor putea afla mai multe, vor descoperi și degusta din frumusețile județului Hunedoara, lasându-se ghidați de bornele marcate cu SPOR în Portocaliul de Via Transilvanica.

Borne Via Transilvanica in miniatura
Borne Via Transilvanica in miniatura

Din partea SPOR, brand de tradiție al Policolor, la inaugurare a participat Elena Curelaru, Group Marketing Director Policolor Orgachim.

Alin Useriu si Elena Curelaru - Grup Marketing Director Policolor Orgachim
Alin Useriu si Elena Curelaru – Grup Marketing Director Policolor Orgachim

„Drumurile care ne unesc sunt și cele pe care se construiesc cele mai frumoase și trainice povești. Așa cum SPOR, brand al Policolor, ajută românii să-și amenajeze căminele la care visează, așa contribuie acum la susținerea unui vis care ne unește pe toți într-un proiect, pe multe generații de acum încolo.”, a declarat Elena Curelaru, Group Marketing Director Policolor Orgachim.

La festivitatea de inaugurare de la Cetatea Mălăiești au mai participat ambasadorii proiectului Mihaela Miroiu, Toma Coconea, Tibi Ușeriu, Ion Barbu și invitatul surpriză, Andi Moisescu, împreună cu partenerii proiectului: Consiliul Județean Hunedoara, Destinația de Ecoturism Țara Hațegului – Retezat și Serviciul Public Județean.

Alin Useriu si Andi Moisescu
Alin Useriu si Andi Moisescu

La evenimentul în care a fost introdus cel mai nou segment Via Transilvanica au mai luat parte specialiștii Salvamont Hunedoara, împreună cu reprezentanți ai instituțiilor locale și ai primăriilor, reprezentanți și sponsori ai proiectului, organizații locale, voluntari, locuitori din zonă și jurnaliști.

Via Transilvanica traversează zece județe, 60 de comunități și promovează valorile culturale, etnice, istorice și naturale și diversitatea României în spiritul „turismului lent”.

Drumul este un adevărat catalizator pentru culturile care coexistă de secole în țara noastră, fiind unul dintre proiectele simbol pentru România.


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.


Alege să o susții o presă liberă și independentă!

virtualmag.ro

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Comunicat-de-presa-incepere-proiect-Ungureanu-M1-agroalimentar-nou.jpg

Anunț începere implementare proiect “Măsura 1 – Microgranturi în domeniul agroalimentar”

Anunț începere implementare proiect “Măsura 1 - Microgranturi în domeniul agroalimentar” UNGUREANU V.V. MARIA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ anunță lansarea proiectul

Read More...
InstaDay 1

InstaDay 1 – Top 10 Romania: Antonia, Delia, Dorian Popa, Nicole Cherry, Smiley, Andreea Mantea, Alina Eremia, Adelina Pestritu, Andreea Balan, Ruby

Topul postarilor de pe Instragram de astazi poate fi urmarit pe InstaDay. Incepem o noua serie! numai pe stiridinromania.ro Locul

Read More...
Madonna la 64 de ani

Madonna, sărutari pasionale cu prietenele de ziua ei. VIDEO

Madonna a sarbatorit aniversarea a 64 de ani intr-un mod extravagant, inclusiv cu sarutari pasionale cu prietenele in limuzina

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online