SPOR ArtColor® da culoare artei, prin expoziția „Pe mai multe voci. O expoziție de muzică celestă”

BY: stiridinromania.ro In Articole, Cultura

București, 21 septembrie 2023

Policolor S.A, prin SPOR®, primul brand de vopsea lavabilă din România, anunță o nouă colaborare în sprijinul constant acordat artei și culturii. SPOR devine partener de calitate al singurului Muzeul al muzicii din capitala României, „Pe mai multe voci. O expoziție de muzică celestă”, dedicată aniversării a 60 de ani de Madrigal și parte din Art Safari – Stars Edition.

60 de ani de Madrigal în culorile SPOR ArtColor® de la Policolor

Începând cu 29 septembrie, Corul Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” se mută pentru 3 luni în Palatul Dacia-România, la Art Safari.

16 spații vibrante, 60 de costume, 70 de discuri, informații inedite și experiențe muzicale interactive și senzoriale, o adevărată istorie afectivă colectivă a Crăciunului românesc, politică și societate, sunet, culoare și miros – totul privit prin ochii și experiența celor 60 de ani de Madrigal.

Expoziția prezintă publicului o realitate polifonică armonizată prin culorile SPOR ArtColor. Spațiul pregătit în Palatul Dacia va fi la fel de puternic precum instalațiile. Pentru culorile vibrante ale pereților, arhitecții și curatorii au ales vopseaua SPOR ArtColor, atât pentru fidelitatea culorilor, cât și pentru calitatea vopselelor. Produsul este o bază de nuanțare ultra-durabilă, care se pliază pe mii de culori precise și intense, fiind alegerea perfectă și în acest context.

La 60 de ani de Madrigal se cuvine să avem, pe lângă sunet și spirit, culoarea potrivită! Mă bucur că parteneriatul strategic Madrigal – Policolor continuă și că avem posibilitatea să dăm culoare pereților din pavilionul Madrigal de la Art Safari, alături de Spor®, cel mai puternic brand românesc de vopseluri. Mulțumim Policolor pentru susținere și pentru deschiderea pe care o arătați de fiecare dată propunerilor noastre de a transforma fiecare eveniment Madrigal într-un spectacol vizual.” declară Emil Pantelimon, Managerul Corului de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”.

Policolor, susţinător al artelor și culturii naționale

De-a lungul timpului, Policolor a jucat un rol important în susținerea artelor vizuale, asumându-și în mod real și consecvent contribuția către diferite galerii de artă, muzee, proiecte culturale, expoziții și lucrări street-art, precum și prin promovarea diferitelor comunități artistice.

Suntem dedicați dezvoltării și îmbunătățirii mediului cultural românesc, motiv pentru care ne alăturăm proiectului Art Safari în calitate de partener oficial al expoziției Madrigal, îmbrăcând în culori primul Muzeu al Muzicii din România. Suntem onorați să susţinem arta şi cultura, o facem de mai bine de douăzeci de ani, iar tradiţia va fi dusă mai departe. ” declară Elena Curelaru, Group Marketing Director Policolor-Orgachim.
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rusia încearcă să se folosească de tensiunile etnice din Balcanii de Vest, avertizează SUA

Moscova încearcă să profite de tensiunile etnice din Balcanii de Vest pentru a provoca „instabilitate și a împiedica integrarea...

Read More...

Câți urși trăiesc în România? Autoritățile vorbesc de un număr record, dar fără o numărătoare reală

Autoritățile vor să aprobe împușcarea a peste 400 de urși până la sfârșitul anului, pe motiv că sunt prea...

Read More...

MET Summer Trophy: Turneul ITF M15 la București din iulie 2024

MET Summer Trophy este un turneu de tenis de nivel ITF M15 ce va avea loc la București între...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro