Sponsorizare cu mobilier – Spitalul Municipal Câmpina

BY: stiridinromania.ro In Magazin, STIRILE ZILEI
Sponsorizare cu mobilier - Spitalul Municipal Câmpina

Compania Lemet, alături de Spitalul Municipal Câmpina pentru dezvoltarea intercomunitară

Lemet a fost mereu implicată în sprijinirea Spitalului Municipal Câmpina, urmărind îndeaproape implicarea factorilor externi în cazurile și cauzele care vizează o dezvoltare mai bună a comunității. Beneficiile acestui parteneriat sunt diverse și, deși nu mereu vizibile, au o influență semnificativă.

Unul dintre beneficiile ușor de identificat este cel legat de imagine, însă este important de menționat că Lemet nu a avut ca scop principal vizibilitatea și promovarea. În perioada pandemiei, compania a sponsorizat trei ecografe portabile în valoare de 100.000 de lei, contribuind astfel la îmbunătățirea serviciilor medicale oferite pacienților.

Lemet a răspuns întotdeauna prompt la cerințele și nevoile Spitalului Municipal Câmpina, inclusiv atunci când au fost propuse schimbări sau a fost necesară suplimentarea fondurilor. Dialogul companiei cu spitalul a fost întotdeauna deschis și transparent, demonstrând astfel angajamentul față de comunitate și dorința de a contribui la dezvoltarea acesteia.

Înainte și după pandemie, Lemet a contribuit la îmbunătățirea secțiilor importante din cadrul Spitalului Municipal Câmpina, prin sponsorizarea mobilierului. Printre secțiile beneficiare se numără Neonatologie, Gardă Neonatologie, UPU, Pediatrie, Oftalmologie, Chirurgie, Cardiologie, Ginecologie și Chirurgie. Astfel, pacienții și personalul medical beneficiază de condiții mai bune și de un mediu mai confortabil.

Compania Lemet nu se oprește aici în eforturile sale de a sprijini comunitatea. Acțiunile pe care le desfășoară sunt făcute cu suflet și înțelegerea că există un impact real și durabil. În acest sens, Lemet demonstrează că nu doar strategiile de marketing și PR sunt importante, ci și sentimentele și valorile transmise de la o generație la alta.

Parteneriatul dintre Lemet și Spitalul Municipal Câmpina reprezintă un exemplu de implicare activă a mediului privat în dezvoltarea comunității. Astfel de colaborări sunt esențiale pentru îmbunătățirea sistemului de sănătate și pentru asigurarea unor servicii medicale de calitate pentru toți locuitorii.

Informatia a fost publicata pentru prima data de www.lemet.ro

Sursa si foto: Click aici
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Performanțe de excepție pentru atleții Rapidului la CN U-23

Echipa de atletism a clubului Rapid a obținut rezultate remarcabile la Campionatul Național U-23, desfășurat recent la Craiova. Maria...

Read More...
The STS-93 crew patch

Columbia si Observatorul X-Ray Chandra: Misiunea STS-93

Pe 23 iulie 1999, naveta spațială Columbia a decolat într-o nouă misiune, cea de-a 26-a călătorie în spațiu, pentru...

Read More...

Cheia succesului: Beneficiile unui somn odihnitor pentru performanță maximă

Cheia succesului: Beneficiile unui somn odihnitor pentru performanță maximă Introducere Somnul odihnitor a fost întotdeauna considerat un element esențial pentru menținerea...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro