Sâmbătă, 30 septembrie, „Sepsi Aréna” din Sfântu Gheorghe va găzdui Cupa României la Karate Interstiluri, unde Clubul Sportiv Rapid București va participa cu 37 de sportivi.

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Sâmbătă, 30 septembrie, la “Sepsi Aréna” din Sfântu Gheorghe va avea loc una dintre cele mai importante competiții de karate din România – Cupa României la Karate Interstiluri. Clubul Sportiv Rapid București va fi reprezentat de 37 de sportivi, care vor concura în diverse categorii, precum seniori, U21, juniori, cadeți și minicadeți.

Acest eveniment sportiv este considerat cea mai înaltă treaptă a karatelui românesc, deoarece cei mai buni luptători vor avea ocazia să se califice în loturile naționale pentru competițiile europene și mondiale din anii 2023 și 2024. Sensei Mihaela Mihalache și Iuliana Sârbu sunt cei doi antrenori care pregătesc sportivii Clubului Rapid pentru această competiție.

Programul Cupei României la Karate Interstiluri de la Sfântu Gheorghe este următorul: vineri, 29 septembrie, între orele 19:00 și 20:30 se va desfășura cântarul oficial, înregistrarea, verificarea legitimațiilor și a vizelor medicale. Sâmbătă, pe 30 septembrie, între orele 09:00 și 13:30 vor avea loc competițiile de kata individual și pe echipe pentru toate categoriile. Între orele 13:30 și 14:20 se va lua o pauză pentru arbitraj, iar între orele 14:20 și 20:00 se vor desfășura competițiile de kumite individual pentru toate categoriile.

Clubul Rapid și toți sportivii săi sunt dornici să obțină rezultate foarte bune în cadrul acestei competiții și să demonstreze calitățile lor în fața celorlalți participanți. Succes tuturor sportivilor și să ne reprezinte cu mândrie în competițiile europene și mondiale din anii următori!

(Articolul are 238 de cuvinte)

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

„Sepsi Aréna” din Sfântu Gheorghe va găzdui sâmbătă, 30 septembrie, una dintre cele mai tari și mai importante competiții din calendarul competițional intern. Este vorba despre Cupa României la Karate Interstiluri. Secția de karate a Clubului Sportiv Rapid București va participa la această competiție cu 37 de sportivi (seniori, U21, juniori, cadeți și minicadeți).
„Acest eveniment sportiv reprezintă cea mai înaltă treaptă a karatelui românesc, de unde cei mai buni luptători vor forma loturile naționale pentru marile competiții europene și mondiale din 2023 și 2024”, spune sensei Mihaela Mihalache, care, alături de Iuliana Sârbu, pregătește sportivii Clubului Rapid.
Iată programul Cupei României la Karate Interstiluri de la Sfântu Gheorghe
Vineri, 29 septembrie, ora 19:00–20:30: Cântarul oficial, înregistrarea, verificarea legitimațiilor și a vizelor medicale
Sâmbătă, 30 septembrie, ora 09:00–13:30: kata individual și pe echipe (toate categoriile)
– ora 13:30–14:20 – pauză arbitraj
– ora 14:20–20:00 – kumite individual (toate categoriile)

Mult succes!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campioni după 15 ani! Victorie în finala de rugby cu CSM Știința Baia Mare, scor 17-13!

Echipa de rugby a României a reușit să câștige finala Cupei României împotriva echipei CSM Știința Baia Mare cu...

Read More...
IMPACTPRESS

Explozie la etajul I al unui imobil din Giarmata, cu patru victime

Explozie la un imobil din Giarmata: Patru victime, clădiri afectate și cercetări în desfășurare Pompierii militari de la ISU Timiș...

Read More...
INFORMARE privind cazurile suspecte de difterie – Institutul Național de Sănătate Publică

Două cazuri de difterie în București: Detalii și precizări

Difteria este o boală infecțioasă cauzată de bacteria Corynebacterium diphtheriae și se manifestă prin inflamația gâtului și formarea unui...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro