Semifinalele echipei Rapid București în Giulești

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Astăzi, în Giulești, cele două echipe ale Rapidului se pregătesc să intre în semifinale. Fetele vor juca împotriva echipei Alba Blaj, în timp ce băieții se vor confrunta cu Corona Brașov. Ambele echipe sunt determinate să facă primul pas spre calificare și să obțină victoria în aceste meciuri importante.

Sala Rapid va fi gazda acestor meciuri și suporterii sunt invitați să își susțină echipele favorite. Biletele sunt disponibile atât online, pe entertix.ro, cât și la intrarea în sală cu o oră și jumătate înainte de începerea primului meci. Pentru cei care nu pot fi prezenți la sală, partidele vor fi transmise live pe TVR Sport, oferindu-le tuturor oportunitatea de a urmări și de a încuraja echipa de acasă.

Echipele Rapidului sunt pregătite să lupte și să ofere un spectacol de calitate în aceste meciuri decisive. Fiecare jucător va da tot ce are mai bun pe teren pentru a obține victoria și pentru a se apropia de finala campionatului. Suporterii sunt așteptați să fie alături de echipă și să creeze o atmosferă deosebită în Sala Rapid, în speranța că echipa lor va reuși să obțină succesul și să avanseze în competiție.

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

SEMIFINALA x2 Ambele noastre echipe dispută astăzi, în Giulești, primele meciuri din seria semifinalelor De la ora 15:00, fetele întâlnesc echipa celor de la Alba Blaj, urmate de băieți, care vor juca împotriva Coronei Brașov începând cu ora 18:00. Formațiile noastre luptă pentru a face primul pas spre calificare, așa că vă așteptăm în Sala Rapid pentru a le susține împreună Biletele sunt disponibile online, pe entertix.ro, sau direct la sală (cu o oră și jumătate înainte de startul primului meci). Pentru cei care nu pot ajunge la sală, ambele partide vor fi transmise live pe TVR Sport. Ne vedem în Giulești! Hai, Rapid! SEMIFINALA x2 Ambele noastre echipe dispută astăzi, în Giulești, primele meciuri din seria semifinalelor De la ora 15:00, fetele întâlnesc echipa celo…r de la Alba Blaj, urmate de băieți, care vor juca împotriva Coronei Brașov începând cu ora 18:00. Formațiile noastre luptă pentru a face primul pas spre calificare, așa că vă așteptăm în Sala Rapid pentru a le susține împreună Biletele sunt disponibile online, pe entertix.ro, sau direct la sală (cu o oră și jumătate înainte de startul primului meci). Pentru cei care nu pot ajunge la sală, ambele partide vor fi transmise live pe TVR Sport. Ne vedem în Giulești! Hai, Rapid!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

In an auditorium at NASA Headquarters, NASA Administrator Bill Nelson, standing, listens to a woman who is standing and speaking into a microphone to ask a question during a U.S. Department of State Open House. Attendees of the event fill the four rows of seats visible in the image, and a banner with NASA Artemis Program logo is seen in the background.

Diplomatia spatiala: consolidarea parteneriatelor internationale

NASA a găzduit un eveniment deosebit în cadrul Săptămânii Diplomației Spațiale, desfășurat la sediul din Washington al Agenției Spațiale...

Read More...

Calificările pentru FINAL 4 din EHF European League includ NOI și trei echipe germane

Handbalul european este în centrul atenției, iar EHF European League a stabilit echipele care vor participa în Final 4....

Read More...
NASA Logo

Descoperirea Pinnacle Ridge: o provocare pentru echipa de cercetatori

Astăzi, echipa de cercetare a roverului Curiosity a descoperit un nou punct de interes în explorarea sa pe planeta...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro