Semifinala pentru locurile 5-8: Dinamo pierde în fața CSM București

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa de volei feminin Dinamo a pierdut primul meci din semifinala pentru locurile 5-8 impotriva echipei CSM București cu scorul de 2-3. Partida a fost una extrem de disputată, în care fetele s-au luptat din greu pentru fiecare punct.

Dinamo a reușit să câștige două seturi, dar CSM București a fost mai puternică și a reușit să obțină victoria în cele cinci seturi disputate.

Pentru echipa Dinamo, urmează acum un meci crucial pe terenul CSM-ului, în care victoria este singura soluție pentru a mai putea spera la locul 5. Dacă nu vor reuși să se impună, vor trebui să joace pentru locurile 7-8.

Una dintre jucătoarele de la Dinamo, Vulin, a avut o performanță remarcabilă în acest meci, reușind să adune nu mai puțin de 35 de puncte. Aportul ei a fost crucial pentru echipă, dar nu a fost suficient pentru a obține victoria finală.

Fanii echipei Dinamo sunt acum cu sufletul la gură și își doresc ca fetele lor să reușească să revină în următorul meci și să obțină victoria necesară pentru a rămâne în lupta pentru locul 5. Meciul următor se anunță extrem de important și tensionat pentru ambele echipe.

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

VOLEI FEMININ. Semifinala pentru locurile 5-8 (meci 1) Dinamo – CSM București 2-3 (22-25; 28-26; 19-25;25-21; 13-15) Un meci în care fetele s-au luptat, în care victoria părea atât de aproape. Urmează meciul de pe terenul CSM-ului, iar victoria este singura soluție, altfel vom juca pentru locurile 7-8. Vulin a terminat meciul cu 35 de puncte #Dinamo #volei


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ministrul ucrainean de Externe, în China pentru discuții legate de oprirea războiului

Vizita ministrului ucrainean de Externe, Dmitro Kuleba, va dura până vineri și este prima pe care o face în...

Read More...
Enel lucrează! Locuitorii din Tapia şi Măguri, fără apă şi curent

Întreruperi de curent electric pe străzile din oraș

Întreruperi de curent electric în Timișoara în zilele de joi, 25 iulie, și vineri, 26 iulie, între orele 9,30...

Read More...

Aproape 60% din notele de la titularizare au fost sub 7

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi la prânz, rezultatele înregistrate la proba scrisă (17 iulie) din cadrul concursului pentru ocuparea...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro