“Sebeș Grand Prix Rapid – Etapa a 5-a a Grand Prix România 2023, ne vedem luna viitoare!”

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Luna viitoare, în noiembrie, va avea loc a 5-a etapă a Grand Prix România 2023, și anume Sebeș Grand Prix Rapid. Această competiție a reușit să atragă deja peste 60 de jucători, care s-au înscris pentru a participa la eveniment. Fondul total de premiere pentru acest turneu se ridică la 30.000 de euro, iar câștigătorul primește un premiu în valoare de 5.000 de euro.

În acest moment, capul de serie al competiției este marele maestru Ivan Sokolov, care este și căpitanul echipei masculine de șah. Prezența sa în turneu adaugă un plus de valoare și competitivitate competiției.

Evenimentul va avea loc pe parcursul a două zile, 4 și 5 noiembrie, în orașul Sebeș. Participanții și spectatorii vor avea ocazia să se bucure de partide de șah de înaltă clasă și de un mediu competițional stimulant.

Pentru mai multe detalii despre turneu și înscrieri, puteți accesa site-ul oficial al competiției la adresa: https://www.romaniagp.ro/events/sebes/. Acolo veți găsi toate informațiile necesare despre programul evenimentului și despre modalitatea de înscriere.

Evenimentul promite să fie unul de neuitat și va reuni jucători pasionați de șah din întreaga țară. Competiția se anunță a fi una strânsă și interesantă, iar participanții vor avea ocazia să își testeze abilitățile și să se întâlnească cu alți pasionați de acest joc fascinant.

În concluzie, Sebeș Grand Prix Rapid reprezintă una dintre cele mai așteptate etape ale Grand Prix România 2023. Cu un fond total de premiere generos și cu participarea unor jucători de top, evenimentul va fi unul de neratat pentru iubitorii de șah din România. Să fim cu toții acolo și să trăim emoția partidelor de șah într-un mediu competitiv și plin de pasiune! Să fie șah!

Sursa: Federația Română de Șah.

Luna viitoare ne vedem la SEBEȘ GRAND PRIX RAPID, a 5-a etapă a GRAND PRIX ROMÂNIA 2023!

Peste 60 de jucători sunt deja înscriși în competiția pentru care fondul total de premiere va fi de 30.000 de euro, iar primul loc va fi premiat cu 5.000 de euro.

Cap de serie, până în acest moment, este nimeni altul decât marele maestru Ivan Sokolov, căpitanul echipei masculine de șah.

Ne vedem pe 4 și 5 noiembrie la Sebeș!

Mai multe detalii despre turneu și înscrieri: https://www.romaniagp.ro/events/sebes/

Să fie șah!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Federația Română de Șah
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Aproape 60% din notele de la titularizare au fost sub 7

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi la prânz, rezultatele înregistrate la proba scrisă (17 iulie) din cadrul concursului pentru ocuparea...

Read More...
Detalii de ultimă oră, despre accidentul după care o maşină în care erau trei copii a ars ca o torţă! Ce a făcut şoferul, înainte de impact?

Accident complit: tineri inconștienți și mașină distrusă

Un accident cumplit s-a petrecut în localitatea Finiş, judeţul Bihor, unde un tânăr de doar 15 ani a fost...

Read More...

Vopseaua SPOR A+ pentru calitatea aerului la interior susține Salvamont România și încurajează ieșirile în natură

Începând din 2017, 30 de structuri Salvamont, dintre cele 38 existente, au beneficiat de materiale necesare pentru renovarea a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro