“Scrie-ți istoria în sala de scrimă alături de Dinamo REDFRESH!”

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Scrima este un sport elegant și spectaculos, care necesită virtuozitate și viziune. La Dinamo, avem o secție de scrimă cu tradiție și cu rezultate remarcabile, dar suntem mereu în căutare de îmbunătățiri. Pentru a atinge acest obiectiv, avem nevoie de implicarea voastră, a tuturor celor pasionați de acest sport.

În perioada 18-25 septembrie 2023, Dinamo organizează un focus-group în cadrul programului Dinamo REDFRESH, unde toți cei interesați pot contribui cu idei, păreri și critici constructive. Aceste sugestii vor fi utilizate pentru a îmbunătăți imaginea clubului, activitățile desfășurate, programul de antrenament și, în cele din urmă, performanțele sportive.

Pentru a participa, trebuie să te înscrii folosind formularul disponibil la adresa: https://forms.gle/q59GeqAqrUia1GoG6. Este important să reții că înscrierile se încheie astăzi, 15 septembrie. După încheierea perioadei de înscriere, un număr de persoane vor fi selectate aleatoriu și vor primi informații despre data, ora și locația desfășurării sesiunii.

Este o oportunitate unică de a-ți exprima părerea și de a contribui la dezvoltarea secției de scrimă a clubului Dinamo. Indiferent dacă ești sportiv activ, părinte al unui copil pasionat de scrimă sau simplu iubitor al acestui sport, vocea ta contează și poate face diferența în îmbunătățirea activităților și rezultatelor obținute.

Dinamo REDFRESH este un program inovator, care își propune să aducă o nouă perspectivă asupra activităților sportive și să încurajeze implicarea comunității în dezvoltarea clubului. Prin organizarea acestui focus-group, Dinamo arată că este deschisă la sugestiile și ideile celor interesați și dorește să creeze un mediu propice dezvoltării și performanței în scrimă.

Imaginile alăturate ilustrează frumusețea și pasiunea acestui sport. Ele sunt doar câteva exemple ale momentelor deosebite trăite de sportivii Dinamo în timpul competițiilor. Prin participarea ta la focus-group, poți contribui la crearea unor astfel de momente și la consolidarea tradiției și prestigiului secției de scrimă a clubului Dinamo.

Vino alături de noi și fii parte din dezvoltarea și succesul secției de scrimă a clubului Dinamo! Înregistrează-te acum și fii parte dintr-un program care are ca scop creșterea performanței și consolidarea prestigiului în lumea scrimii.

#dinamo #dinamobucuresti #redfresh #focusgroup #fandinamo #fencing #scrima

Sursa: CS Dinamo Bucuresti.

Scrima înseamnă eleganță, virtuozitate și viziune. La Dinamo, avem o secție cu tradiție, cu rezultate remarcabile, dar vrem să fim mai buni. Iar pentru asta avem nevoie de VOI. Veniți să discutăm despre SCRIMĂ în cadrul programului Dinamo REDFRESH! În perioada 18-25 septembrie 2023, organizăm un focus-group unde poți contribui cu idei, păreri și critici constructive care vor fi folosite pentru a îmbunătăți imaginea, activitățile, programul și în cele din urmă, performanțele sportive. Te poti inscrie folosind acest formular: https://forms.gle/q59GeqAqrUia1GoG6 ATENȚIE, înscrierile se încheie astăzi, 15 septembrie. În urma înscrierilor, vor fi contactate în mod aleatoriu un număr de persoane cărora le vor fi transmise ziua, ora și locația desfășurării sesiunii.
#dinamo #dinamobucuresti #redfresh #focusgroup #fandinamo #fencing #scrimaAcest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa


Sursa si foto: CS Dinamo Bucuresti
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rusia încearcă să se folosească de tensiunile etnice din Balcanii de Vest, avertizează SUA

Moscova încearcă să profite de tensiunile etnice din Balcanii de Vest pentru a provoca „instabilitate și a împiedica integrarea...

Read More...

Câți urși trăiesc în România? Autoritățile vorbesc de un număr record, dar fără o numărătoare reală

Autoritățile vor să aprobe împușcarea a peste 400 de urși până la sfârșitul anului, pe motiv că sunt prea...

Read More...

MET Summer Trophy: Turneul ITF M15 la București din iulie 2024

MET Summer Trophy este un turneu de tenis de nivel ITF M15 ce va avea loc la București între...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro