Experiența Orange 5G/5G+ disponibilă de astăzi în Galați

BY: stiridinromania.ro In Magazin, STIRILE ZILEI
Experiența Orange 5G/5G+ disponibilă de astăzi în Galați

Rețeaua Orange extinde acoperirea sa 5G/5G+ în România, oferind locuitorilor, autorităților publice și companiilor din Galați acces la viteze ultrarapide și cele mai bune servicii și tehnologii. În plus, clienții din Galați beneficiază de discounturi speciale de 100 euro pentru achiziționarea unui telefon 5G prin programul Buy-Back 5G, iar abonamentele Fun 11, Smart Plus 15, Smart Plus 20 și Smart Plus 25 vin cu reduceri de 20% pe toată perioada contractuală.

Cu adăugarea orașului Galați pe harta zonelor cu acoperire 5G, rețeaua Orange 5G/5G+ este disponibilă acum în 38 de orașe din întreaga țară, inclusiv București, Cluj-Napoca și Timișoara. Mai mult, numărul orașelor care beneficiază de acoperire 5G completă a crescut constant, incluzând Arad, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

Clienții cu un abonament Orange 5G+ și un dispozitiv compatibil vor avea acces la cea mai rapidă rețea 5G din România, oferind viteze ultrarapide de până la 1,5 Gbps. Orange a primit recent confirmarea performanței sale de către ANCOM, care a stabilit că utilizatorii Orange România au avut cele mai mari viteze medii din țară în ultimii 6 ani, atât pentru internet fix, cât și pentru cel mobil.

În plus, extinderea rețelei Orange 5G+ aduce noi oportunități de dezvoltare pentru afaceri, oferind viteze maxime de descărcare de până la 1,5 Gbps, similare cu internetul prin fibră optică. Această nouă tehnologie deschide noi posibilități în domeniul inovației și cercetării.

Oferta Orange Business include și soluții Wi-Fi 5G la punct fix pentru administrații publice sau companii, iar acum și clienții din Galați pot beneficia de aceste servicii. Abonamentul Office Net 5G asigură internet fix, iar routerul cu Wi-Fi 6 inclus gratuit în pachet permite conectarea wireless a mai multor dispozitive inteligente.

Această extindere a rețelei Orange 5G/5G+ în Galați demonstrează angajamentul companiei de a aduce cele mai bune servicii și tehnologii în întreaga țară. Pentru mai multe informații despre beneficiile și performanțele tehnologiei 5G și 5G+, puteți accesa site-ul Orange România.

Informatia a fost publicata pentru prima data de newsroom.orange.ro

Sursa si foto: Click aici
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Dominarea lui Dinamo în Campionatele Naționale de SAMBO

Echipa de sambo a clubului Dinamo a dominat Campionatele Naționale, obținând rezultate remarcabile. Această disciplină de arte marțiale a...

Read More...
Muzică, mâncare, distracție și multe surprize! Începe Festivalul Internaţional de Recitare în Grai Străbun şi Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ”

Festivalul Internațional de Recitare în Grai Străbun și Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ” revine în Plaza Ohaba Forgaci ||

Ohaba Forgaci se pregătește să gazduiască cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional de Recitare în Grai Străbun și...

Read More...
Autorul Thomas Perle, pe lista Premiilor Teatrale Nestroy din Austria!

Thomas Perle, distins cu Premiul Nestroy pentru piesa “karpatenflecken” și lucrarea “Protestanții”

Thomas Perle, autorul care colaborează în prezent cu Clemens Bechtel la piesa Sidy Thal de la Teatrul German de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro