Scandal violent pe strada Petru Rareş din Arad: Şofer şi fiul său bătuţi de angajaţii unei firme de securitate

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Bătaie, în trafic! Un şofer şi fiul lui, loviţi de angajaţii unei firme de pază, după o şicanare

Un scandal de proporții a avut loc recent în municipiul Arad, necesitând intervenția Poliției pentru a restabili ordinea. Deocamdată, nu se cunoaște cu exactitate cine a inițiat acest incident și care au fost motivele care au dus la el.

Potrivit reclamațiilor făcute de un șofer de autoturism care circula pe strada Petru Rareș, atât el, cât și fiul său care se afla în mașină alături de el, au fost agresați de angajații unei firme de securitate. Martorii citați de jurnaliștii de la aradobiectiv.ro susțin că agresorii s-au simțit deranjați de modul în care se deplasa mașina victimelor.

În urma unui schimb de replici între șoferii celor două autoturisme, situația a degenerat, iar agenții de pază, aflați în mașina firmei, s-au coborât și au atacat conducătorul celuilalt autoturism, precum și pe fiul acestuia. Mai mult decât atât, aceștia și-au descărcat furia asupra mașinii victimelor, provocând avarii.

IPJ Arad a transmis că polițiștii Biroului de Ordine Publică au fost alertați cu privire la acest incident și că s-a deschis un dosar penal pentru lovire și distrugere. Scopul investigațiilor este de a stabili starea de fapt, de a identifica persoanele bănuite și de a lua măsurile legale necesare.

Este îngrijorător faptul că astfel de incidente violente au loc în plină stradă, iar persoanele responsabile de menținerea ordinii și siguranței în societate sunt implicate în astfel de acțiuni. Este important ca autoritățile să identifice și să sancționeze persoanele vinovate, astfel încât să se asigure că astfel de evenimente nu se vor repeta în viitor. De asemenea, este necesară o reflecție asupra modului în care se desfășoară activitatea firmelor de securitate, pentru a preveni astfel de incidente și pentru a asigura un mediu sigur pentru toți cetățenii.

Sursa: www.sursadevest.ro

A fost nevoie de intervenţia Poliţiei, după un scandal de proporţii despre care, momentan, nu se ştie cu exactitate cine şi de ce l-a a pornit.

Cert este că şoferul unui autoturism care circula pe strada Petru Rareş din municipiul Arad, a reclamat că atât el, cât şi fiul lui care era alături de el, în maşină, au fost bătuţi de angajaţii unei firme de securitate.

CITEŞTE ŞI: Se oprește apa pe mai multe străzi din Timișoara, începând de mâine! Aquatim anunță lucrări și în alte localități din județ

Conform martorilor, citaţi de jurnaşiştii de la aradobiectiv.ro, agresorii ar fi fost deranjaţi de modul în care se deplasa maşina victimelor.

Şoferi celor două autoturisme au avut un schimb de replici, după care lucrurile au degenerat.

Agenţii de pază, care se deplasau cu maşina firmei, s-au dat jos şi l-au luat la bătaie pe celălalt conducător auto, dar şi pe fiul lui.

Apoi, şi-au vărsat nervii pe autoturismul cu care se deplasau victimele.

„La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 22.23, polițiștii Biroului de Ordine Publică au fost sesizați despre un scandal, pe strada Petru Rareș, din municipiu. Din primele cercetări a reieșit că, în urma unei posibile șicanări în trafic, un bărbat și fiul acestuia ar fi fost agresați fizic, iar mașina acestora ar fi fost avariată, prin lovituri. Cercetările sunt continuate într-un dosar penal, întocmit pentru lovire și distrugere, în vederea stabilirii stării de fapt, identificării bănuiților și luării măsurilor legale„, transmite IPJ Arad.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NASA Logo

Descoperirea Pinnacle Ridge: o provocare pentru echipa de cercetatori

Astăzi, echipa de cercetare a roverului Curiosity a descoperit un nou punct de interes în explorarea sa pe planeta...

Read More...

Sabri Maneca-Voinea, o prezență strălucitoare la antrenamentul pe podium de la Rimini 2024

Sportiva română Sabri Maneca-Voinea a impresionat în antrenamentul de podium de la #Rimini2024 cu tumbling puternic, incluzând iconicul double...

Read More...

Rolul esențial al magneziului în prevenirea crampelor musculare

Magneziul este un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului uman, având un rol crucial în numeroase procese biochimice...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro