Salonul Industriei Ușoare: O expoziție a tendințelor toamnei în Timișoara

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Salonul Industriei Ușoare, la a doua ediție de toamnă 2023! Peste 60 de producători și comercianți și-au anunțat prezența

Timișorenii și nu numai sunt așteptați la o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, un eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. Salonul va avea loc în perioada 15 – 19 noiembrie și va aduce împreună peste 60 de companii din țară, producători și comercianți.

Salonul Industriei Ușoare va oferi vizitatorilor oportunitatea de a achiziționa piese din colecțiile de toamnă la prețuri promoționale, precum și o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii, produse cosmetice, parfumuri, bijuterii și gablonțuri.

Un alt punct de atracție al evenimentului va fi Târgul de Produse Tradiționale din exterior, unde vizitatorii vor putea savura dulciuri de casă, produse naturiste, miere de albine, produse de carmangerie și articole de artizanat. De asemenea, vor fi disponibile unități de alimentație publică pentru cei care vor să se relaxeze și să se bucure de diverse preparate.

Salonul Industriei Ușoare va fi deschis în fiecare zi între orele 10:00 și 20:00, cu excepția ultimei zile, când programul se încheie la ora 18:00. Intrarea publicului este gratuită, astfel că toți cei interesați vor putea vizita evenimentul și să se bucure de ceea ce are de oferit.

Acest salon este o oportunitate excelentă pentru producători și comercianți să își expună produsele și să atragă noi clienți. De asemenea, este și o oportunitate pentru vizitatori de a descoperi și achiziționa produse de calitate la prețuri avantajoase.

Evenimente de acest gen contribuie la promovarea industriei ușoare din România și la susținerea producătorilor autohtoni. De asemenea, acestea reprezintă și un mod de a susține comerțul local și de a încuraja consumul de produse românești.

Salonul Industriei Ușoare este un eveniment de neratat pentru toți cei pasionați de modă și pentru cei care doresc să descopere noi produse și branduri românești. Așadar, în perioada 15 – 19 noiembrie, Timișorenii sunt invitați să viziteze salonul și să profite de ofertele speciale și de atmosfera plăcută oferită de acest eveniment.

Sursa: www.sursadevest.ro

Timișorenii și nu numai, așteptați la o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare!

Evenimentul organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, are loc în perioada 15 – 19 noiembrie.

Peste 60 de companii din țară, producători și comercianți, vor prezenta spre vânzare, la prețuri promoționale, piese din colecțiile de toamnă dar și o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii, produse cosmetice, parfumuri, bijuterii, gablonţuri, altele.

Târgul de Produse Tradiționale din exterior își va întâmpina vizitatorii cu dulciuri de casă, produse naturiste, miere de albine, produse de carmangerie, articole de artizanat, unități de alimentație publică.  

Salonul poate fi vizitat zilnic, între orele 10.00 şi 20.00, excepţie făcând ultima zi, când programul se încheie la ora 18.00.

Intrarea publicului este gratuită.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

A doua etapă a Grand Prix – Educație prin șah la Cluj Napoca

A doua etapă a Grand Prix - Educație prin șah va avea loc în data de 13 iunie la...

Read More...

Meci de handbal important în EHF European League, returul sferturilor de finală

Astăzi este o zi importantă pentru fanii handbalului, deoarece se va desfășura un meci crucial în cadrul sferturilor de...

Read More...

Cutremur mediu cu magnitudinea ml 4.4 în Serbia, la granița cu România, pe data de 30 Aprilie 2024

În data de 30 Aprilie 2024, un cutremur de magnitudine ml 4.4 a avut loc la granița dintre Serbia...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro