Salonul Auto București & Accesorii – Bijuterii pe patru roți

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Salonul Auto București & Accesorii a început, iar noi am răspuns prin prezența colegilor noștri și am adus câteva autoturisme din gama Dacia, Bmw, Porsche, Audi, Jeep, Ford! Nu le avem pe toate, de aceea nu suntem singuri! Vă așteptăm până duminică, 15 octombrie, la Romexpo – Pavilion B2 și zona exterioară, să admirați toate bijuteriile pe patru roți. #PolițiaRomână

Evenimentul Salonul Auto București & Accesorii a început, aducând în fața publicului o gamă variată de autoturisme. Dintre acestea, companiile Dacia, Bmw, Porsche, Audi, Jeep și Ford au atras atenția prin modelele expuse. Cu toate că nu au toate brandurile de mașini, organizatorii au adus o selecție reprezentativă, oferind astfel oportunitatea vizitatorilor de a admira și testa diverse modele.

Salonul Auto București & Accesorii se desfășoară la Romexpo – Pavilion B2 și zona exterioară, iar evenimentul se încheie duminică, 15 octombrie. Acesta oferă pasionaților de mașini o experiență unică, permițându-le să se apropie de mașinile preferate și să descopere ultimele inovații din industrie.

Unghiul interesant al acestui eveniment este faptul că Poliția Română a participat activ la Salonul Auto București & Accesorii. Aceasta a prezentat o parte din flota sa de autovehicule, inclusiv modele utilizate în misiuni speciale. Prezența poliției la eveniment subliniază importanța colaborării dintre autoritățile competente și sectorul auto în asigurarea siguranței și respectării regulilor de circulație.

În plus, Salonul Auto București & Accesorii oferă și oportunitatea de a vedea și achiziționa accesorii auto de calitate. Vizitatorii pot găsi o gamă variată de produse, de la sistem de navigație și sisteme audio, până la jante și anvelope de înaltă performanță.

În concluzie, Salonul Auto București & Accesorii este un eveniment important pentru pasionații de mașini, oferindu-le oportunitatea de a se apropia de mașinile preferate și de a descoperi ultimele inovații din industria auto. Prezența diverselor branduri de top și a Poliției Române adaugă un plus de atracție evenimentului, subliniind importanța colaborării dintre autorități și sectorul auto în promovarea siguranței și respectului regulilor de circulație. Vizitatorii au, de asemenea, ocazia de a achiziționa accesorii auto de calitate, completând astfel experiența lor la acest eveniment.

Foto: Facebook sau Pixabay

Sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Furtuna de vara aduce valuri uriase pe malul marii

Imaginea prezentată în articolul analitic surprinde o scenă cu un grup de tineri care se relaxează pe o plajă...

Read More...
Lumină și speranță! Rugăciune transformată în fapte de înțelegere și dragoste în Eparhia Hușilor- FOTO

Campania umanitară “De Paști aducem împreună Lumină în suflete”

Într-o lume plină de provocări și greutăți, acțiunile de compasiune și frățietate rămân faruri luminoase de speranță pentru cei...

Read More...

Gimnaștii și studenții UNEFS sprijină persoanele cu dizabilități

Articolul de mai jos prezintă implicarea gimnaștilor și studenților de la UNEFS în sprijinirea persoanelor cu dizabilități. Pe baza imaginii...

Read More...

4 commentsOn Salonul Auto București & Accesorii – Bijuterii pe patru roți

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro