Rusia nu recunoaste crimele din Bucha: nu exista nicio îndoiala că este o inscenare organizata de autoritatile de la Kiev.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Magazin, STIRILE ZILEI
Bucha crimes

Acum o ora, Konstantin Kosachev, membru al parlamentului rus a afirmat ca Rusii s-au retras din Bucha acum 4 zile, acesta considera actiunea ca fiind o inscenare din partea Kievului, atat timp cat dovezile au aparut abia astazi, transmite agentia de presa rusa Tass.

Konstantin Kosachev:

“Nu există nicio îndoială că este o inscenare organizată de autoritățile de la Kiev. Și acest fapt este o crimă, la fel ca și faptul ca Kievul evidentiaza acest subiect. Și faptul că Occidentul a preluat-o și o exagerează îl face complice al acestei crime cinice si imorale”

Astazi, in Bucha, o echipa CNN a descoperit o groapa comuna in care erau ingropate cateva zeci de persoane. Se presupune ca ar fi ingropate cel putin 150 de persoane in zona, conform spuselor localnicilor, ne relateaza echipa CNN aici: citeste articolul original. Primarul din Bucha sustine ca ar fi si mai multi morti, in jur de 300, numar care nu a putut fi verificat de catre jurnalistii aflati la fata locului.

Presedintele Volodymyr Zelensky sustine ca este un genocid, dupa ce mai multe imagini cu victime civile pe strazile din Bucha au aparut in presa:

“Se vrea eliminarea întregii națiuni și a poporului. Suntem cetățenii Ucrainei. Avem peste 100 de naționalități. Este vorba despre distrugerea și exterminarea tuturor acestor naționalități”.

Si Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a postat pe Twitter in legatura cu acest subiect:

Invazia rusă asupra Ucrainei are consecințe teribile, de nespus – imaginile cu Bucha și alte orașe din Ucraina trebuie să fie o reamintire pentru întreaga lume că trebuie să oprim această agresiune ilegală și că toți cei găsiți vinovați trebuie să plătească! Justiția internațională ar trebui să prevaleze!

Bucea (sau Bucha) este un oraș din regiunea Kiev a Ucrainei. Din punct de vedere administrativ, este încorporat ca oraș de importanță regională, avand in jur de 37.000 de locuitori.

Foto: David Wilmot twitter

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Decorarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava

Decorarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava a avut loc recent, într-un...

Read More...

Record personal pentru Dorian Frâncu la Cupa României – tineret

Cupa României la tineret din acest an a adus evoluții notabile pentru sportivii dinamoviști. Unul dintre cei mai remarcabili...

Read More...
100 de ani de la Conferința româno-sovietică de la Viena – Academia Română, Filiala Iași

Istoria relațiilor internaționale și contemporană la A.D. Xenopol, Iași

Institutul de Istorie „A.D. Xenopol” din cadrul Academiei Române Filiala Iași are două departamente importante: Departamentul de istorie a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro