RopeLand – Distrație și aventură pentru copii la Energy Kids Family Center

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Energy Kids Family Center, locul de joaca din Iulius Town, a adus o noua modalitate de distractie pentru cei mici. RopeLand, locul “magic” din plasa crosetata moale, este creat special pentru a dezvolta imaginatia si orientarea in spatiu a copiilor. Aceasta zona este destinata celor curajosi, cu varste de peste 3 ani, care vor avea ocazia de a se bucura de traversarea diferitelor niveluri, tunele si locuri de joaca, invatandu-i astfel sa se echilibreze sarind pe nivelurile superioare, balansandu-se pe mingi, catarandu-se sau doar rostogolindu-se pe plasa moale.

Intrucat siguranta copiilor este o prioritate, plasa ocupa o suprafata de 100 mp si este dispusa pe 3 niveluri de inaltime, fiind cea mai mare din romania si Europa de Est. Astfel, copiii se pot desfasura in voie si pot explora toate provocarile pe care le ofera RopeLand.

Energy Kids Family Center este cunoscut pentru a fi un spatiu modern, care acopera toate varstele copiilor, oferindu-le experiente, contexte de invatare si distractie in siguranta. Pe langa RopeLand, centrul mai dispune de alte zone de joaca pentru diferite grupe de varsta.

Pentru cei mai mici, intre 1 si 3 ani, exista o zona speciala, prevazuta cu masuri de siguranta specifice si personal instruit. Aici, copiii curiosi pot explora si se pot juca in voie, sub supravegherea atenta a parintilor.

Pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani, centrul propune o zona speciala numita Sky Zone. Aceasta zona este conceputa pentru a stimula abilitatile, procesul de invatare si dezvoltarea strategiilor prin jocuri interactive. Aici, cei mici vor gasi un jumping park, o piscina cu sponge cubes, tobogane si multe alte surprize care ii vor face sa se simta in adevaratul lor univers al distracției.

RopeLand este locul care starneste curiozitatea celor mici si ii indeamna la joaca. Este un spatiu in care copiii isi pot dezvolta abilitatile motorii, dar si imaginatia. Fiecare trecere prin tuneluri, fiecare saritura sau balansare pe mingi ii vor ajuta sa isi dezvolte echilibrul si coordonarea motrica.

Astfel, Energy Kids Family Center continua sa ofere cele mai frumoase amintiri din copilarie si sa aduca zambete pe fetele celor mici. Aici, copiii au sansa de a se juca, de a invata si de a se dezvolta intr-un mediu sigur si prietenos, sub supravegherea atenta a personalului instruit. Indiferent de varsta, fiecare copil va gasi o zona potrivita pentru el, unde se va putea bucura de momente de distractie si aventura alaturi de prietenii sai.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Energy Kids Family Center, locul de joaca din Iulius Town, continua sa ii ofere micutului tau cele mai frumoase amintiri din copilarie. Alaturi de surprizele din spatiul existent, cel mic are, de curand, o noua modalitate de distractie, putandu-se bucura de RopeLand, locul ,,magic” din plasa crosetata moale, creat pentru a dezvolta imaginatia si orientarea in spatiu a copiilor.

Daca celui mic ii place sa se distreze si sa exploreze noi teritorii de joaca, fa-i o bucurie si ofera-i sesiuni de veselie la Energy Kids Family Center! Acum, universul copiilor este animat de noi variante jucause pe care Energy Kids Family Center le pune la dispozitia lor.

RopeLand este cea mai recenta zona dedicata copiilor curajosi, cu varste de peste 3 ani, care incurajeaza traversarea diferitelor niveluri, tunele si locuri de joaca in timp ce cauta traseul corect, invatandu-i astfel sa se echilibreze sarind pe nivelurile superioare, balansandu-se pe mingi, catarandu-se sau doar rostogolindu-se pe plasa moale.

Iar pentru ca cei mici sa se poata desfasura in voie, plasa ocupa o suprafata de 100 mp si este dispusa pe 3 niveluri de inaltime, fiind, totodata, cea mai mare din Romania si Europa de Est.

Energy Kids Family Center este un spatiu modern, cu zone de joaca care acopera toate varstele − 1-3 ani, 3-12 ani, 4+ − oferind copiilor experiente, contexte de invatare si distractie in siguranta. Zona 1-3 ani este perfecta pentru cei mai curiosi copii, fiind prevazuta cu masuri de siguranta specifice si personal instruit.

Pentru cei cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani, Energy Kids Family Center propune o zona care sa le stimuleze abilitatile, procesul de invatare si de dezvoltare a strategiilor prin jocuri interactive. Sky Zone este dedicata copiilor pusi pe distractie si explorare, punandu-le la dispozitie un jumping park, o piscina cu sponge cubes, tobogane si multe alte surprize.

Bucura-te de RopeLand, locul care le starneste curiozitatea celor mici si in care fantezia copilariei ii indeamna la joaca! (I.P.)



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Cine este Zaharcu Mircea-Sorin și de ce vrea să fie președintele Consiliului Județean Tulcea?

Zaharcu Mircea-Sorin: Candidatul ideal pentru președintele Consiliului Județean Tulcea

Zaharcu Mircea-Sorin, un candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Tulcea, se prezintă ca fiind cel mai tânăr,...

Read More...

David Puicea concurează pentru o medalie la sărituri în finala Campionatelor Europene de gimnastică artistică din Rimini

David Puicea este unul dintre sportivii români care concurează astăzi pentru o medalie la sărituri, la Campionatele Europene de...

Read More...

Victorie pentru Dinamo în Liga de rugby Kaufland – etapa 3

În etapa a treia a Ligii de rugby Kaufland, echipa Dinamo a reușit să obțină o victorie importantă în...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro