Filip Cristian Jianu câștigă turneul ITF M15 de la Antalya, iar alți 6 sportivi români ajung în finalele de dublu

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Jucătorul român de tenis Filip Cristian Jianu a reușit să câștige turneul ITF M15 de la Antalya. Acesta a învins în finală pe italianul Gabriele Pennaforti, cu scorul de 6-3, 6-2. Filip Cristian Jianu a avut o serie excelentă de meciuri, eliminând în sferturi de finală un alt jucător român, Dan Alexandru Tomescu.

În aceeași perioadă, alți 6 sportivi din România au reușit să se califice în finalele probelor de dublu, în cadrul circuitului ITF. Oana Gavrilă a jucat finala de dublu la turneul ITF W40 de la Heraklion, alături de partenera sa Sapfo Sakellaridi din Grecia. În același timp, Iulia Andreea Ionescu și Anastasia Safta au ajuns în finala probei de dublu la turneul W15 din Antalya. De asemenea, Călin Manda și Mihai Răzvan Marinescu au reușit să se califice în finala probei masculine de dublu.

În altă competiție, în turneul J100 de la Nicosia, sportivul român Alejandro Mateo Berge Nourescu a ajuns în finala probei de dublu, alături de partenerul său Nikita Bilozertsev din Ucraina.

Performanțele remarcabile ale sportivilor români în aceste turnee demonstrează talentul și dedicarea acestora în practicarea tenisului. Este îmbucurător să vedem că România are jucători de calitate care reușesc să se impună în competițiile internaționale. Aceste rezultate pozitive contribuie la dezvoltarea tenisului românesc și la promovarea sportului în țară.

Felicitări tuturor sportivilor români pentru performanțele lor și le urăm mult succes în continuare!

Sursa: Federaţia Română de Tenis

Filip Cristian Jianu a câștigat turneul ITF M15 de la Antalya. Alți 6 sportivi din România, finaliști în turnee de dublu Filip Cristian Jianu (foto) a câștigat astăzi turneul ITF M15 de la Antalya, după ce l-a învins în finală, scor 6-3, 6-2, pe italianul Gabriele Pennaforti. În sferturile de finală, Jianu l-a eliminat pe Dan Alexandru Tomescu. Alți 6 sportivi din țara noastră au jucat finale în probe de dublu, tot în circuitul ITF. Astfel, Oana Gavrilă a fost finalistă în proba de dublu, alături de Sapfo Sakellaridi (Grecia), la turneul ITF W40 de la Heraklion. La turneul W15 din Antalya, Iulia Andreea Ionescu și Anastasia Safta au jucat finala în proba de dublu, în timp ce Călin Manda și Mihai Răzvan Marinescu au fost și ei finaliști, tot la dublu, în proba masculină. În turneul J100 de la Nicosia, sportivul Alejandro Mateo Berge Nourescu a fost finalist, la dublu, alături de Nikita Bilozertsev (Ucraina).


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federaţia Română de Tenis
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro