Rezultatele Campionatului Național de Scrimă pentru Juniori I și II, București 18-21 ianuarie 2024

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

La Campionatul Național de Juniori I și II individual și pe echipe masculin/feminin, desfășurat la București în perioada 18 – 21 ianuarie 2024, sportivii secției de scrimă de la CS Farul Constanța au obținut rezultate remarcabile.

Florin Mihai Mirică a ocupat locul al doilea în competiția de juniori 1, demonstrând astfel talentul și perseverența de care dă dovadă în această disciplină. Rezultatul său este cu atât mai impresionant cu cât a concurat la un nivel înalt, alături de alți sportivi talentați.

Totodată, Theodora Sabina Ion a obținut locul al treilea în competiția de juniori 1, confirmând astfel calitățile sale remarcabile în scrimă. Tinerele talente se afirmă într-un domeniu extrem de competitiv, demonstrând că antrenamentele și efortul depus au dat roade.

Echipa masculină și echipa feminină de juniori 1 de la CS Farul Constanța au ocupat locul al patrulea în competiția pe echipe. Această performanță nu poate fi trecută cu vederea, deoarece evidențiază valoarea și potențialul sportivilor implicați.

Antrenorul Ion Mihaela merită laude pentru munca sa de a pregăti și îndruma sportivii către performanță. Rezultatele obținute la acest campionat național sunt o recunoaștere a muncii depuse de antrenor și a angajamentului său față de dezvoltarea acestui sport în Constanța.

CS Farul Constanța continuă să fie o prezență puternică în lumea scrimii, iar aceste rezultate dovedesc că eforturile depuse în dezvoltarea tinerilor sportivi dau roade. Clubul își menține statutul de sursă de talente și de promotor al acestui sport în comunitatea constănțeană.

Campionatul Național de Juniori I și II individual și pe echipe masculin/feminin a reprezentat o etapă importantă în parcursul sportivilor de la CS Farul Constanța. Performanțele obținute sunt o sursă de inspirație pentru tinerii pasionați de scrimă și un motiv de mândrie pentru întreaga comunitate sportivă constănțeană.

Sursa: Clubul Sportiv Farul Constanta.

Scrimă – Campionatul Național de Juniori I și II individual și echipe masculin/feminin La Campionatul Național de Juniori I și II individual și pe echipe masculin/feminin desfășurat la București în perioada 18 – 21.01.2024, sportivii secției de scrimă, au obținut următoarele rezultate: Locul II Florin Mihai Mirică – juniori 1 Locul III Theodora Sabina Ion juniori 1… Locul IV Echipa masculină și feminină juniori 1 Antrenor: Ion Mihaela https://csfarul.ro/…/scrima-campionatul-national-de-junior…/ #csfarulconstanta #aurelianarghirdirector #alwaysbehindthecampions #florinmirica #theodoraion #mihaelaion #campionatnational #farullegendneverends


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Clubul Sportiv Farul Constanta

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

In an auditorium at NASA Headquarters, NASA Administrator Bill Nelson, standing, listens to a woman who is standing and speaking into a microphone to ask a question during a U.S. Department of State Open House. Attendees of the event fill the four rows of seats visible in the image, and a banner with NASA Artemis Program logo is seen in the background.

Diplomatia spatiala: consolidarea parteneriatelor internationale

NASA a găzduit un eveniment deosebit în cadrul Săptămânii Diplomației Spațiale, desfășurat la sediul din Washington al Agenției Spațiale...

Read More...

Calificările pentru FINAL 4 din EHF European League includ NOI și trei echipe germane

Handbalul european este în centrul atenției, iar EHF European League a stabilit echipele care vor participa în Final 4....

Read More...
NASA Logo

Descoperirea Pinnacle Ridge: o provocare pentru echipa de cercetatori

Astăzi, echipa de cercetare a roverului Curiosity a descoperit un nou punct de interes în explorarea sa pe planeta...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro