Rezultate de excepție pentru sportivii români la Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness din 2024

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness a avut loc la Timișoara în perioada 26-28 Aprilie 2024, unde sportivii secției de Culturism și Fitness au obținut 6 medalii. Diana Pivniceru a câștigat o medalie de argint la categoria Master Women 35-39 ani și o medalie de bronz la categoria Senioare 1.66 cm bikini fitness.

De asemenea, Marius Licurici s-a remarcat prin obținerea a două medalii de aur la categoriile Bodybuilding Games Classic și Bodybuilding Classic 1.75 + cm, precum și prin locul I obținut pentru România la rezultate.

Aceste rezultate remarcabile au fost posibile datorită efortului și dedicării sportivilor, dar și a antrenorilor Florica Rovența și Cristian Ovidiu Mihăilescu. Performanțele lor au fost apreciate și susținute de Clubul Sportiv Farul Constanța, care a transmis felicitări și mândrie pentru succesul echipei.

Pentru mai multe informații despre Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness și rezultatele obținute de sportivii români, puteți accesa pagina oficială a clubului sportiv Farul: https://csfarul.ro/. Acolo veți găsi detalii despre competiție, sportivi și antrenori, precum și alte activități desfășurate de club.

Rezultatele obținute la acest campionat demonstrează talentul și perseverența sportivilor români în domeniul culturismului și fitness-ului. Ei reprezintă cu succes țara la competiții internaționale și aduc onoare sportului românesc prin performanțele lor de excepție.

Sursa: Clubul Sportiv Farul Constanta.

Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness 6 Medalii obținute de sportivii secției de Culturism și Fitness la Campionatul Balcanic, desfășurat în perioada 26 – 28 Aprilie 2024 la Timișoara, astfel: Diana Pivniceru Medalie de Argint – Master Women 35-39 ani… Medalie de Bronz – Senioare 1.66 cm bikinii fitness Marius Licurici Medalie de Aur – Bodybuilding Games Classic Medalie de Aur – Bodybuilding Classic 1.75 + cm două Medalii de Aur obținute la aceste două categorii prin proba Open. LOCUL I – România la rezultate Antrenori: Florica Rovența, Cristian Ovidiu Mihăilescu https://csfarul.ro/…/campionatul-balcanic-de-culturism-si-…/ #csfarulconstanta #aurelianarghirdirector #alwaysbehindthecampions #dianapivniceru #mariuslicurici #floricaroventaantrenor #cristianovidiumihailescuantrenor #farullegendneverends


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Clubul Sportiv Farul Constanta
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Semnarea Memorandumului de Înțelegere între UNICEF și MAI pentru reducerea riscului la dezastre

Astăzi, 18 iulie, la sediul MAI, șeful DSU, dr. Raed Arafat a primit vizita unei delegații conduse de Reprezentanta...

Read More...

Eurodeputata Diana Șoșoacă a fost scoasă din plenul Parlamentului European pentru că a încălcat regulile de conduită

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a cerut scoaterea din sală a Dianei Șoșoacă deoarece aceasta încerca să întrerupă discursul...

Read More...
Investiții majore pentru dezvoltarea subunităților de intervenție! Făgetul va avea stație de pompieri nouă

Stația de Pompieri Făget, O Nouă Casă Pentru Salvatori

Pompierii din Făget vor avea parte de o "casă nouă" în centrul orașului, conform unui proiect de construcție ce...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro