Orange anunță noul Chief Financial Officer

BY: stiridinromania.ro In Magazin, STIRILE ZILEI
Orange anunță noul Chief Financial Officer

Carl Al Khawand va prelua funcția de Chief Financial Officer al Grupului Orange România începând cu 1 iulie 2024, înlocuindu-l pe Adela Guédon, care va continua să lucreze în cadrul Grupului Orange din poziția de CFO al diviziei de securitate cibernetică, Orange Cyberdefence.

Cu o experiență de peste 10 ani în cadrul Grupului Orange, Carl Al Khawand a ocupat diverse poziții de conducere, inclusiv Director Financiar pentru regiunea Nord-Est a Orange Franța. Acesta a coordonat proiecte de transformare financiară și a supervizat planificarea și analiza financiară pentru mai multe unități operaționale.

Absolvent al unor programe de Master în Inginerie Mecanică și Strategie și Management, Carl Al Khawand a acumulat experiență în diverse țări, precum Arabia Saudită, Liban, Franța, SUA, Italia și România, ceea ce i-a dezvoltat abilitățile de adaptabilitate și apreciere pentru diferite culturi.

Noul său obiectiv în România va fi asigurarea unei performanțe financiare stabile, în contextul fuziunii dintre Orange Romania SA și Orange Romania Communications SA.

Pe de altă parte, Adela Guédon a început cariera la Orange România în 1997 și a avansat rapid în companie, devenind Corporate Finance Director și cel mai tânăr membru al Comitetului Executiv. Cu o experiență de 25 de ani în domeniul financiar pe piața europeană de telecomunicații, Adela Guédon va prelua funcția de CFO al diviziei de securitate cibernetică, Orange Cyberdefence, din cadrul Grupului Orange.

Astfel, schimbarea în conducerea financiară a Grupului Orange România reflectă strategia de dezvoltare și adaptare la noile cerințe ale pieței, iar experiența și abilitățile celor doi profesioniști vor contribui la consolidarea poziției companiei pe piață.

Informatia a fost publicata pentru prima data de newsroom.orange.ro

Sursa si foto: Click aici


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: newsroom.orange.ro

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Victorie clară pentru Dinamo în Liga 3, play-off, cu scorul final 7-3

Echipa de fotbal Dinamo București a obținut o victorie clară în fața echipei CS Blejoi, într-un meci din Liga...

Read More...

Explorând Universul: Analiza datelor de la telescopul Hubble

Astăzi o să vorbim despre una dintre cele mai incredibile invenții ale omenirii: telescopul Hubble. Acest instrument extraordinar a...

Read More...

Vizita șefului DSU la Suceava: Mulțumiri și urări de “La mulți ani” salvatorilor suceveni

Aflat în vizită la Suceava, dr. Raed Arafat, șeful DSU, a participat la evenimentul prilejuit de împlinirea a 100...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro