Revoluția în igienă: Linia de lux Elfi Couture aduce hârtia igienică în rândul produselor exclusiviste

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Video: Prima hârtie igienică de lux din România! Ca să o cumperi, trebuie să te înscrii pe lista de aşteptare

Compania românească Elfi a anunțat lansarea unei linii de hârtie igienică de lux, numită Elfi Couture, care promite să revoluționeze piața de produse de igienă. Această ediție limitată va consta în doar 1.000 de cutii, echivalentul a 4.000 de role.

Pentru a putea achiziționa acest produs exclusivist, clienții trebuie să se înscrie pe o listă de așteptare, iar prețul le va fi dezvăluit ulterior. Momentan, nu se pot plasa comenzi pentru această hârtie igienică de lux, dar compania a oferit un link către lista de așteptare, unde clienții pot să își lase datele de contact.

Deși nu se cunoaște încă prețul exact al hârtiei igienice Elfi Couture, o căutare simplă pe Google dezvăluie că produse similare se vând la prețuri cuprinse între 50 și 60 de lei pe bucată. Este de așteptat ca prețul pentru ediția limitată Elfi Couture să fie mult mai ridicat, dat fiind caracterul exclusivist al produsului.

Această lansare reprezintă o premieră pentru piața românească de produse de igienă, evidențiind faptul că segmentul de lux nu se limitează doar la bijuterii, mașini sau articole vestimentare. Elfi Couture aduce luxul și exclusivitatea chiar și într-un obiect de folosință zilnică, precum hârtia igienică.

Este interesant de observat că brandurile de lux încep să exploreze noi segmente de piață și să aducă produse inovatoare în domenii neașteptate. Aceasta poate fi o strategie de diversificare a portofoliului de produse și de atragere a unui public nou, care caută exclusivitate și rafinament chiar și în cele mai mici detalii ale vieții de zi cu zi.

În concluzie, lansarea liniei de hârtie igienică de lux Elfi Couture reprezintă o noutate în piața de produse de igienă din România și demonstrează că brandurile de lux caută întotdeauna să se reinventeze și să ofere clienților lor experiențe exclusive în orice domeniu. Deși prețul acestui produs nu a fost încă dezvăluit, este de așteptat să fie unul ridicat, dat fiind caracterul exclusivist al produsului.

Sursa: romania-ca-sa-o-cumperi-trebuie-sa-te-inscrii-pe-lista-de-asteptare/”>www.sursadevest.ro

Credeaţi că piaţa produselor de lux se limitează la bijuterii, maşini, parfumuri sau articole vestimentare? Să ştiţi că v-aţi înşelat.

Există articole exclusiviste pe orice segment, inclusiv pe cel al hârtiei igienice.

Brandul românesc Elfi anunţă revoluționarea piața de produse de igienă cu lansarea liniei de lux Elfi Couture.

Este o ediție limitată care reprezintă o premieră pentru piața românească, urmând a fi produse doar 1.000 de cutii (echivalentul a 4.000 de role).

Pentru a intra în posesia acestei hârtii igienice de lux, doritorii trebuie să se înscrie pe o listă de așteptare, iar preţul le va fi dezvălui ulterior.

„Momentan nu va putem ajuta cu aceasta informatie deoarece nu se pot plasa comenzi, dar vă puteți înscrie pe lista de așteptare, de pe linkul următor, pentru a afla printre primii, prețul”, este mesajul reprezentanţilor companiei, pentru cei interesaţi să afle cât costă noua hârtie igienică.

La o simplă căutare pe google, potenţialii clienţi pot găsi produse similare la preţul de 50-60 de lei/bucată.

youtube wp-block-embed-youtube wp-embed-aspect-16-9 wp-has-aspect-ratio”>


Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Semnarea Memorandumului de Înțelegere între UNICEF și MAI pentru reducerea riscului la dezastre

Astăzi, 18 iulie, la sediul MAI, șeful DSU, dr. Raed Arafat a primit vizita unei delegații conduse de Reprezentanta...

Read More...

Eurodeputata Diana Șoșoacă a fost scoasă din plenul Parlamentului European pentru că a încălcat regulile de conduită

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a cerut scoaterea din sală a Dianei Șoșoacă deoarece aceasta încerca să întrerupă discursul...

Read More...
Investiții majore pentru dezvoltarea subunităților de intervenție! Făgetul va avea stație de pompieri nouă

Stația de Pompieri Făget, O Nouă Casă Pentru Salvatori

Pompierii din Făget vor avea parte de o "casă nouă" în centrul orașului, conform unui proiect de construcție ce...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro