Reuşita crescătorului Lucian Onujec la expoziţia “Fauna” a confirmat valoarea exemplarelor sale de iepuri uriaşi

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Reconfirmați! Iepurii lugojeanului Lucian Onujec, din nou campioni – Redeșteptarea

Crescătorul de iepuri Lucian Onujec din Lugoj a obținut un mare succes la expoziția de club “Fauna” desfășurată recent în localitate. Printr-o serie de performanțe impresionante, Onujec a reușit să-i dovedească încă o dată valoarea specimelor dezvoltate în gospodăria sa.

Unul dintre momentele remarcabile ale evenimentului a fost obținerea a două titluri de campion de către Lucian Onujec. Primul titlu a fost câștigat de o femelă din rasa uriaș alb german, evaluată și notată cu remarcabila scor de 96,5 puncte. De asemenea, un mascul din rasa uriaș gri german, notat tot cu 96,5 puncte, s-a remarcat și el, primind titlul de campion.

A fost menționat că acest mascul gri nu este la prima sa realzare de acest gen, obținând în anul precedent un total de patru titluri de campion la competițiile de specialitate de la Lugoj, Sânnicolau Mare, Măureni și Brașov.

Lucian Onujec a declarat că, în cadrul competiției, a expus și alte exemplare ale raselor menționate, dar și-au rezervat și alți iepuri pentru alte concursuri viitoare, având în vedere că se pregătesc de Expoziția Națională de la București. A precizat că, din cauza temperaturilor ridicate care au împiedicat năpârlirea, animalele nu se aflau în starea lor cea mai favorabilă.

“Onujec a ținut să mulțumească și să felicite organizatorii expoziției anuale de club de la Lugoj, cărora le-a acordat laudele sale.” A declarat că este membru al Clubului “Fauna” al Cercului Militar din Lugoj de-a lungul a 21 de ani și, prin urmare, este încântat să participe în astfel de evenimente care promovează frumusețea animalelor și pasiunea crescătorilor lor.

Reușita lui Onujec nu poate fi trecută neobservată, demonstrând competența și dedicarea sa față de roada muncii sale. Cu siguranță, aceste premii îl motivează să continue rezultatele de succes și să atragă și mai multă atenție asupra raselor unice de iepuri uriași pe care le crește.

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Crescătorul lugojean Lucian Onujec a reușit să reconfirme valoarea exemplarelor sale de iepuri uriași, la expoziția de club ”Fauna”, recent desfășurată la Lugoj.

În cadrul evenimentului, Lucian Onujec a obținut un titlu de campion cu o femelă din rasa uriaș alb german, notată cu 96.5 puncte și un alt titlu de campion, cu un mascul din rasa uriaș gri german, notat tot cu 96,5 puncte. Acest mascul gri a mai câștigat anul trecut patru titluri de campion, la expozițiile de specialitate de la Lugoj, Sânnicolau Mare, Măureni și Brașov.

”La prima competiție din acest an, am participat cu patru exemplare din rasa uriaș alb german, trei femele și un mascul și un uriaș gri german. Păstrăm și alte exemplare pentru concurs, pentru că ne pregătim de Expoziția Națională de la București. Animalele nu au fost în cea mai bună formă, din cauza vremii călduroase, care a împiedicat năpârlirea. Felicitări organizatorilor expoziției anuale de club de la Lugoj”, ne-a declarat Lucian Onujec, care face parte de 21 de ani din Clubul ”Fauna” al Cercului Militar Lugoj.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro