Reprezentanții societății civile se întâlnesc cu Departamentul pentru Situații de Urgență pentru discuții și colaborare

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Astăzi am avut deosebita plăcere de a ne întâlni cu o parte din reprezentanții societății civile, aflați în colaborare directă cu Departamentul pentru Situații de Urgență și care ne-au sprijinit în îndeplinirea misiunilor de protejare și salvare a cetățenilor din situații limită.

Întâlnirea de astăzi a fost un bun prilej de a împărtăși dificultățile întâmpinate în scopul de a le remedia, de a găsi noi modalități de conclucrare pentru îndeplinirea obiectivului comun de a veni în sprijinul cetățenilor și totodată, de a discuta despre noi acțiuni de viitor, menite în a dezvolta și consolida relațiile existente.

Încă de la înființarea DSU, implicarea societății civile în acțiunile noastre a reprezentat o prioritate fiind o componentă indispensabilă în câmpul misiunilor noastre specifice de salvarea de vieți omenești. Sprijinul susținut și oferit în timpul pandemiei de COVID-19, în criză refugiaților din Ucraina sau prin participarea acestora în misiuni externe de sprijin, demonstrează încă o dată ca doar împreună, putem face pași importanți în crearea unei societăți reziliente, pregătite pentru a face față situațiilor iminente de urgență.

Seară a continuat cu un moment surpriză, în care tinerii studenți ai Facultății de Pompieri au adus bucurie și multă emoție în sufletele noastre, ale tuturor, interpretând cele mai frumoase colinde de sărbători.

Dragi colegi, vă mulțumim ca ne sunteți alături și vă dorim mult succes în activitățile pe care le realizați cu multă pasiune și dăruire pentru oameni!

Sursa: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

Astăzi am avut deosebita plăcere de a ne întâlni cu o parte din reprezentanții societății civile, aflați în colaborare directă cu Departamentul pentru Situații de Urgență și care ne-au sprijinit în îndeplinirea misiunilor de protejare și salvare a cetățenilor din situații limită. Întâlnirea de astăzi a fost un bun prilej de a împărtăși dificultățile întâmpinate în scopul de a le remedia, de a găsi noi modalități de conclucrare pentru îndeplinirea obiectivului comun de a ven…i în sprijinul cetățenilor și totodată, de a discuta despre noi acțiuni de viitor, menite în a dezvolta și consolida relațiile existente. Încă de la înființarea DSU, implicarea societății civile în acțiunile noastre a reprezentat o prioritate fiind o componentă indispensabilă în câmpul misiunilor noastre specifice de salvarea de vieți omenești. Sprijinul susținut și oferit în timpul pandemiei de COVID-19, în criză refugiaților din Ucraina sau prin participarea acestora în misiuni externe de sprijin, demonstrează încă o dată ca doar împreună, putem face pași importanți în crearea unei societăți reziliente, pregătite pentru a face față situațiilor iminente de urgență. Seară a continuat cu un moment surpriză, în care tinerii studenți ai Facultății de Pompieri au adus bucurie și multă emoție în sufletele noastre, ale tuturor, interpretând cele mai frumoase colinde de sărbători. Dragi colegi, vă mulțumim ca ne sunteți alături și vă dorim mult succes în activitățile pe care le realizați cu multă pasiune și dăruire pentru oameni!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Vizita șefului DSU la Suceava: Mulțumiri și urări de “La mulți ani” salvatorilor suceveni

Aflat în vizită la Suceava, dr. Raed Arafat, șeful DSU, a participat la evenimentul prilejuit de împlinirea a 100...

Read More...
Graphic shows a possible future General Electric jet engine with exposed fan blades in front of a cut-away-interior view of its core mechanisms -- all part of NASA's HyTEC research project.

NASA si industria incep proiectarea unui nou concept de motor pentru avioanele viitoare – inovatie pentru generatia viitoare

NASA și industria vor începe în curând proiectarea unui nou concept de motor cu reacție pentru viitoarea generație de...

Read More...

Karateka Patricia Nastas câștigă medalia de bronz la Karate 1-Youth League

Karateka româncă Patricia Nastas a reușit să obțină medalia de bronz la competiția Karate 1-Youth League desfășurată în orașul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro