Radiografia transferurilor de tricolori seniori și U21 după mercato din iarnă!

BY: In Actualitate, Articole

Putem contabiliza 8 mutări în categoria fotbaliștilor convocați în ultima perioadă la lotul primei reprezentative și al celei Under 21.

În prima categorie regăsim 3 stranieri care au schimbat clubul în perioada de transferuri din iarnă, optând pentru variante tot din afara României. Denis Drăguș, 23 ani, a plecat de la Standard Liege (Belgia) sub formă de împrumut la Genoa FC, unde este coleg de-acum în ofensivă cu George Pușcaș, dar și cu Radu Drăgușin.

Ceilalți doi sunt portari, e vorba de Florin Niță, 35 ani, și Ionuț Radu, 25 ani. Primul rămâne în campionatul Cehiei, împrumutat de Sparta Praga la FK Pardubice, în vreme ce mai tânărul goalkeeper, deținut încă de Inter Milano, a schimbat Serie A (Cremonese) pe Ligue 1, evoluând de-acum pentru Auxerre.

O “repatriere” și un transfer interesant “afară”

FCSB a reușit să îl împrumute pe Deian Sorescu, 25 ani, tricolorul venind sub formă de împrumut din primul eșalon polonez, mai exact de la Rakow Czestochowa.

În sens invers, o mutare promițătoare avem din partea Farului Constanța. La doar 20 de ani, Alexi Pitu a părăsit L1 autohtonă fiind achiziționat de Bordeaux și va lupta pentru promovarea în Ligue 1 în a doua parte a acestui sezon.

Trio de mutări interne

Trei tineri jucători din circuitul acestor două reprezentative, legitimați la cluburi de L1, vor evolua pentru noi echipe până la vară, cel puțin.

Ovidiu Perianu, 20 ani, fotbalistul FCSB împrumutat anterior la FC Botoșani, joacă de-acum pentru Chindia Târgoviște, sub aceeași formă. Tot de la roș-albaștri, dar de data asta cu destinația Universitatea Cluj, îl avem pe atacantul Ianis Stoica, 20 ani.

Nu în ultimul rând, Alexandru Ișfan, 23 ani, fostul fotbalist al lui FC Argeș, a fost cumpărat de Universitatea Craioa și evoluează sub comanda lui Eugen Neagoe din 2023.

Sursa si foto: Read More
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Detalii de ultimă oră, despre accidentul după care o maşină în care erau trei copii a ars ca o torţă! Ce a făcut şoferul, înainte de impact?

Accident complit: tineri inconștienți și mașină distrusă

Un accident cumplit s-a petrecut în localitatea Finiş, judeţul Bihor, unde un tânăr de doar 15 ani a fost...

Read More...

Vopseaua SPOR A+ pentru calitatea aerului la interior susține Salvamont România și încurajează ieșirile în natură

Începând din 2017, 30 de structuri Salvamont, dintre cele 38 existente, au beneficiat de materiale necesare pentru renovarea a...

Read More...

China mediază un acord între grupurile palestiniene privind încetarea diviziunilor și formarea unui guvern de uniune națională

Cele două grupuri au semnat Declarația de la Beijing privind „încetarea diviziunii și consolidarea unității palestiniene”, potrivit televiziunii de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro