Programele de probe la rece pentru sezonul 2023-2024 au început

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Colterm se pregăteşte de iarnă! Astăzi încep probele la rece! Vezi aici care sunt primele zone în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

Colterm, compania responsabilă cu distribuția agentului termic în Timișoara, a anunțat că începând de astăzi și până pe 29 septembrie vor avea loc probe la rece în vederea pregătirii sezonului de încălzire 2023-2024. Aceste probe vor consta în încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv a instalațiilor interioare ale imobilelor.

Aceste teste vor fi realizate pe etape, iar în prima etapă, care se va desfășura în intervalul 11-15 septembrie, vor fi verificate următoarele zone: Baba Dochia/ Lunei, Lugojului/Tipografilor, Centrală, Stadion/Girocului/Soarelui, Lipovei/Ion Ionescu de la Brad, Aradului/Circumvalațiunii, Bucovina și Iosefin/Elisabetin/Odobescu/Șagului/Steaua.

Colterm a transmis un mesaj către asociațiile de proprietari/locatari care mai efectuează lucrări la instalațiile interioare din imobile și care au golit apa din acestea, rugându-i să finalizeze lucrările și să permită încărcarea instalațiilor în condiții de siguranță, atât pentru ei cât și pentru vecini. De asemenea, Colterm a solicitat timișorenilor racordați la sistemul centralizat de termoficare să anunțe imediat eventualele probleme care pot apărea la contoarele de energie termică (cabluri rupte, termorezistențe distruse, contor inundat etc.) pentru a putea interveni la remedierea lor înaintea începerii sezonului de încălzire.

Aceste probe la rece sunt necesare pentru a verifica buna funcționare a sistemului de distribuție a agentului termic și pentru a identifica eventualele probleme care pot apărea înainte de începerea sezonului de încălzire. Ele reprezintă o măsură de prevenție și asigură că sistemul va funcționa eficient în perioada de iarnă.

Pentru a asigura un confort termic adecvat, este important ca toate instalațiile să fie verificate și să funcționeze corespunzător. Colterm își îndeamnă clienții să colaboreze și să notifice orice probleme sau defecțiuni înainte de începerea sezonului de încălzire, pentru a evita situațiile neplăcute și a preveni eventualele avarii.

În concluzie, Colterm a anunțat că vor avea loc probe la rece în vederea pregătirii sezonului de încălzire 2023-2024. Aceste teste vor fi realizate pe etape, iar în prima etapă vor fi verificate mai multe zone din Timișoara. Colterm solicită asociațiilor de proprietari/locatari să finalizeze lucrările la instalațiile interioare și să permită încărcarea instalațiilor în condiții de siguranță. De asemenea, clienții sunt îndemnați să anunțe orice probleme sau defecțiuni înainte de începerea sezonului de încălzire. Aceste teste la rece sunt necesare pentru a asigura funcționarea eficientă a sistemului de distribuție a agentului termic în perioada de iarnă.

Sursa: www.sursadevest.ro

În vederea pregătirii sezonului de încălzire 2023-2024, Colterm anunţă că de astăzi până pe 29 septembrie se vor efectua, etapizat, probele la rece.

Mai exact, se vor încărca cu agent termic traseele de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

În  prima etapă, cuprinsă în intervalul  11- 15 septembrie, sunt programate pentru probe zonele:

  • Baba Dochia/ Lunei ( PT: 10, 10A, 10B, 10C, 10D);
  • Lugojului /Tipografilor (PT: 71, 72, 73, 74, 74A) ;
  • Centrală (PT: 6, 7A, 7B, 7C, 8A, 8B, 8C, 22, 22A);
  • Stadion/ Girocului/ Soarelui (PT: 51, 52, 53, 57, 58, 59, 91, 92);

Rugăm pe această cale asociaţiile de proprietari/locatari care mai efectuează lucrări la instalaţiile interioare din imobile şi care au golit apa din acestea să finalizeze lucrările şi să permită încărcarea instalațiilor în condiţii de siguranţă, atât pentru ei cât şi pentru vecini. De asemenea, rugăm timișorenii racordați la sistemul centralizat de termoficare să anunțe imediat eventualele probleme care pot apărea la contoarele de energie termică (cabluri rupte, termorezistențe distruse, contor inundat etc.) pentru a putea interveni la remedierea lor înaintea începerii sezonului de încălzire”, transmite Colterm.Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa:
Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Beneficiile expunerii la soare pentru nivelurile de vitamina D

Expunerea la soare este un factor crucial pentru nivelurile adecvate de vitamina D în organismul uman. Vitamina D este...

Read More...

Secretele și ritualurile mumificării în Egiptul Antic

Secretele și ritualurile mumificării în Egiptul Antic Mumificarea este unul dintre cele mai fascinante aspecte ale culturii egiptene antice și...

Read More...

Genetica plantelor: Explorând paternitatea și strategiile de reproducere

Dacă te-ai întrebat vreodată cum se transmit trăsăturile unei plante de la un părinte la celălalt, atunci ai ajuns...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro