Premierul Nicolae-Ionel Ciucă: Multă bucurie și emoție la întâlnirea cu tinerii …

BY: stiridinromania.ro In Actualitate

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă: Multă bucurie și emoție la întâlnirea cu tinerii performanți și cu profesorii coordonatori de la Colegiul Național Petru Rareș și de la Colegiul Național Roman Vodă, din județul Neamț.

I-am felicitat pentru rezultatele obținute la olimpiadele școlare în domenii multiple – matematică, informatică, robotică, biologie, chimie, limbi străine. Prin muncă, perseverența și profesionalism au reușit să facă istorie.

I-am premiat pentru meritele obținute atât prin propriul efort, dar și prin susținerea părinților, cadrelor didactice și a mediului social care au făcut posibile aceste rezultate de excepție și o educația frumoasă.

Începând de anul trecut am majorat premiile acordate tinerilor care fac performanță la competițiile școlare și sportive tocmai pentru a le recunoaște acest efort susținut și curajul de a-și alege atât de devreme ceea ce vor să facă în viață.

Consider că este responsabilitatea Guvernului să ofere cadrul general care să motiveze și încurajeze profesorii, elevii, familiile să susțină performanța și educația tinerilor.
În Parlament sunt dezbătute și aprobate legile educației, rezultat al unor ample consultări, care se vor constitui într-un suport pentru reformarea și modernizarea învățământului. În scurt timp noul pachet va fi aprobat, promulgat și vom reuși astfel să punem în practică Proiectul ”România Educată”.

Ca Prim-ministru, am convingerea că educația, alături de sănătate, trebuie să rămână pilonii pe care România se va dezvolta și de acum încolo pentru a îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor.
Data: 2023-05-05 12:35:37

Link catre sursa

Foto: Facebook sau Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Cele mai bune aplicații de gestionare a datoriilor despre care trebuie să știți – incomod-media.ro

Gestionarea eficientă a datoriilor: cele mai bune aplicații de pe Android și iOS

Gestionarea datoriilor personale poate fi o sarcină dificilă pentru mulți oameni, dar există soluții tehnologice care pot facilita acest...

Read More...

Până în primăvara anului viitor, România va avea gata de luptă toate cele patru sisteme Patriot

Ministerul Apărării are în prezent patru sisteme de apărare antiaeriană Patriot, însă doar două sunt operaționalizate. Al doilea a...

Read More...
Zilele patrimoniului de la Povergina! Sărbători culinare în pădurile Făgetului

Sărbătoarea de la Povergina

Asociația My Banat și localnicii din Făget îi invită pe toți bănățenii să se alăture sărbătoririi de Sfântul Ilie,...

Read More...

4 commentsOn Premierul Nicolae-Ionel Ciucă: Multă bucurie și emoție la întâlnirea cu tinerii …

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro