“Premierul Marcel Ciolacu: O onoare să fiu prezent la inaugurarea primei unități de pompieri construită în ultimii 40 de ani în România”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Premierul Marcel Ciolacu a participat astăzi la inaugurarea primei unități de pompieri construită în ultimii 40 de ani în România. Această unitate, situată în București, este prima din țară care include și o componentă educativă. Premierul a subliniat importanța prevenției și educației în situațiile de urgență, menționând că acestea pot salva vieți omenești.

Cu această ocazie, Premierul a ținut să mulțumească echipei de pompieri pentru munca depusă și a adresat cuvinte de apreciere în special celor care se ocupă de educația tinerilor și copiilor în privința modului de acțiune în situații de urgență. Unitatea inaugurată va permite acestor tineri să învețe cum să se manifeste în astfel de situații și va contribui la creșterea gradului de siguranță în comunitate.

Inaugurarea acestei unități reprezintă un moment semnificativ pentru România, deoarece reprezintă un pas important în modernizarea și consolidarea sistemului de intervenție în situații de urgență. Este un semn că autoritățile acordă o atenție deosebită acestei domenii și că se fac eforturi pentru asigurarea unui nivel ridicat de siguranță pentru cetățeni.

Te provocăm să-ți pui întrebarea: De ce am vizionat acest video? Este important să fim conștienți de importanța pregătirii în situații de urgență și să înțelegem că prevenția și educația pot face diferența în salvarea de vieți. Prin învățarea modului corect de acțiune în astfel de situații, putem fi pregătiți să facem față oricăror situații de pericol care pot apărea în viața noastră.

La mulți ani tuturor celor implicați în activitatea de pompieri și în promovarea prevenției și educației în domeniul situațiilor de urgență!

Sursa: Guvernul României.

Premierul Marcel Ciolacu: Este o onoare pentru mine să fiu astăzi, aici. Este prima unitate de pompieri construită, cred, în ultimii 40 de ani, dar nu numai în București, ci în România.
E pentru prima oară când o astfel de unitate are și o componentă educativă. Aici pot să vină tineri, copiii, pe care dumneavoastră să îi învățați cum să se manifeste în situațiile de urgență. Întotdeauna prevenția și educația salvează vieți omenești.
Vă mulțumesc încă o dată pentru tot ceea ce faceți!
La mulți ani!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Guvernul României
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

One commentOn “Premierul Marcel Ciolacu: O onoare să fiu prezent la inaugurarea primei unități de pompieri construită în ultimii 40 de ani în România”

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro