“Porsche ne surprinde cu un concept revoluționar la doar 75 de ani de la apariția lor – cine ar fi crezut că vor face ceva nou?”

BY: stiridinromania.ro In Auto

Porsche împlinește 75 de ani și, ca orice brand respectabil care se respectă, trebuie să prezinte un concept nou la aniversarea sa. Și da, este un concept cu adevărat nou, unul care te va face să te întrebi dacă Porsche încă știe ce face.

Conceptul este denumit Porsche Vision Renndienst și are locuri pentru șase pasageri. Da, ai auzit bine, șase oameni pe un Porsche. În cazul în care te-ai întrebat cum ar fi să călătorești la bordul unui autobuz școlar, dar să ai sentimentul că ești la bordul unei mașini de curse, atunci acest concept este pentru tine.

Dar așteaptă, nu se oprește aici. Conceptul vine cu un motor electric, ceea ce este grozav, dar cu o autonomie de doar 400 de kilometri. Serios acum, Porsche, ce se întâmplă? Văd că încercați să fiți ecologici, dar nu știți cum să faceți asta fără să renunțați la performanță?

Nu trebuie să fii un expert pentru a înțelege că Porsche Vision Renndienst este conceput pentru a fi o mașină de familie. Dar cine are o familie cu șase membri? Și dacă ai o familie atât de mare, de ce ai alege Porsche ca mașină de transport? Nu ai putea alege un SUV mai practic sau o mașină cu sediul în spate?

În plus, conceptul vine cu o interfață de utilizator futuristă care îți permite să controlezi mașina prin gesturi. Dar cine are timp să facă gesturi complicate când ar trebui să te concentrezi pe drum?

În concluzie, Porsche Vision Renndienst este un concept amuzant și ironic, dar nu cred că va fi o mașină care va ajunge pe piață. Este doar un experiment de design care arată că Porsche încă mai are mult timp pentru a ajunge la un concept de mașină perfect. Cine știe, poate la aniversarea lor de 100 de ani, vor prezenta un concept mai practic și mai realist.

Sursa si foto: Link sursa

Acest articol este un pamflet marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

 17 octombrie 2023: Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80“

Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80” la Academia Română

Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80“ Academia Română are programată pentru data de 17 octombrie 2023 o sesiune aniversară...

Read More...

Dominarea lui Dinamo în Campionatele Naționale de SAMBO

Echipa de sambo a clubului Dinamo a dominat Campionatele Naționale, obținând rezultate remarcabile. Această disciplină de arte marțiale a...

Read More...
Muzică, mâncare, distracție și multe surprize! Începe Festivalul Internaţional de Recitare în Grai Străbun şi Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ”

Festivalul Internațional de Recitare în Grai Străbun și Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ” revine în Plaza Ohaba Forgaci ||

Ohaba Forgaci se pregătește să gazduiască cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional de Recitare în Grai Străbun și...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro