Peste 300 de jucători din 11 țări sunt pregătiți pentru SEBEȘ GRAND PRIX RAPID, etapa a 5-a a Grand Prix România 2023!

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În perioada 4-5 noiembrie, la Hotelul Leul de Aur din Sebeș, se va desfășura etapa a 5-a a Grand Prix România 2023, intitulată SEBEȘ GRAND PRIX RAPID. Această competiție va reuni peste 300 de jucători din 11 țări, care vor concura într-un turneu intens de șah rapid.

Unul dintre aspectele interesante ale acestui eveniment este fondul de premiere, care se ridică la 30.000 de euro. Câștigătorul primei poziții va fi recompensat cu suma de 5.000 de euro. Această sumă atractivă se adresează jucătorilor profesioniști și pasionaților de șah, care își doresc să își măsoare abilitățile într-un mediu competitiv.

Înscrierile pentru acest turneu sunt deja deschise și se pot face pe site-ul oficial al Grand Prix România. Până pe 23 octombrie 2023, taxa de înscriere este de 325 de lei, iar după această dată va crește la 400 de lei. Această taxă include accesul la competiție și la toate facilitățile oferite de organizatori.

Evenimentul este deschis atât jucătorilor experimentați, cât și amatorilor care doresc să își testeze abilitățile în fața unor adversari de calibru. Atmosfera va fi una competitivă și prietenoasă, oferind tuturor participanților ocazia de a socializa și de a învăța unii de la alții.

Șahul este un sport care dezvoltă abilități cognitive, strategice și de luare a deciziilor. Participarea la acest turneu poate fi o oportunitate pentru jucători de a se perfecționa și de a-și demonstra talentul în fața unui public numeros.

Astfel, SEBEȘ GRAND PRIX RAPID este un eveniment deosebit pentru pasionații de șah din România și din întreaga lume. Această competiție reprezintă o oportunitate unică de a concura într-un mediu profesional și de a câștiga premii atractive. În plus, participanții vor avea ocazia să cunoască alți jucători pasionați și să își împărtășească experiențele într-un cadru prietenos și competitiv.

Așadar, sa fie șah și succes tuturor participanților la SEBEȘ GRAND PRIX RAPID!

Sursa: Federația Română de Șah.

Peste 300 de jucători din 11 țări sunt pregătiți de SEBEȘ GRAND PRIX RAPID, etapa a 5-a a Grand Prix România 2023!

Pe 4 și 5 noiembrie ne vedem la Hotelul Leul de Aur din Sebeș pentru două zile intense de șah rapid!

Fondul de premiere pentru această etapă este de 30.000 de euro, iar primul loc va fi premiat cu 5.000 de euro.

Înscrierile sunt deschise aici: https://www.romaniagp.ro/events/sebes/ și până pe 23 octombrie 2023 taxa de înscriere este de 325 de lei. După această dată, taxa de înscriere va crește la 400 de lei.

Să fie șah!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Federația Română de Șah
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Conferință de presă cu miniștrii Germaniei și Românie, alături de legende ale fotbalului

În cadrul unei conferințe de presă prilejuită de întâlnirea bilaterală dintre ministrul Federal de Interne al Germaniei, Nancy Faeser,...

Read More...
Fără apă caldă şi presiune scăzută la apa rece de la robinete! Anunţurile făcute de Aquatim şi Colterm

Probleme cu apa pentru locuitorii din Timișoara și Chișoda

Mii de timișoreni și locuitorii din Chișora vor întâmpina probleme cu furnizarea apei, în urma unor lucrări planificate de...

Read More...

Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 – Ziua a treia

În cea de-a treia zi a Campionatelor Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 s-a jucat runda a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro