Performanțe de top la Campionatul Național de Tenis de Masă sub 19 ani

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

La campionatul național de tenis de masă rezervat sportivilor sub 19 ani, desfășurat în perioada 8-12 mai în sala Romsilva din București, rapidiștii au obținut rezultate remarcabile. Echipa a reușit să obțină un titlu național și alte 7 clasări pe podium, demonstrând talentul și dedicarea acestor tineri sportivi.

Horia Ursuț și Robert Podar s-au impus în proba de dublu masculin, obținând locul 1 și demonstrând o colaborare eficientă și o pregătire de excepție. De asemenea, CS Rapid I, formată din Horia Ursuț, Robert Podar și Luca Trașcu, a obținut locul 2 în proba pe echipe, confirmând calitatea echipei și pregătirea lor în vederea competițiilor.

Alte rezultate notabile au fost obținute în probele de dublu mixt, unde jucătorii au reușit să se claseze pe locurile 2 și 3. Performanțele lor demonstrează nivelul ridicat al tenisului de masă practicat de acești sportivi talentați.

De asemenea, antrenorii Mădălin Ionașcu, Mihai Zamfir și Cristian Podar merită felicitări pentru pregătirea și îndrumarea acestor tineri sportivi către succes. Efortul depus de aceștia se reflectă în rezultatele obținute la acest campionat național, confirmând valoarea și profesionalismul echipei de tenis de masă de la CS Rapid.

Felicitări sportivilor și antrenorilor pentru performanțele remarcabile obținute la acest campionat național de tenis de masă!

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Tenis de masă: un titlu național și alte 7 clasări pe podium! Ploaie de medalii pentru rapidiști la campionatul național de tenis de masă rezervat sportivilor sub 19 ani. Competiția s-a desfășurat în perioada 8-12 mai în sala Romsilva din București. Iată-i pe medaliați:… Locul 1 – Horia Ursuț și Robert Podar – proba de dublu masculin Locul 2 – CS Rapid l – Horia Ursuț, Robert Podar, Luca Trașcu – proba pe echipe Locul 2 – Sebastian Pribeagu alături de Alexandra Ioniță (CSM Slatina) – proba de dublu mixt Locul 3 – Horia Ursuț – proba de simplu masculin Locul 3 – Robert Podar alături de Alesia Sferlea (CSM Arad) – proba de dublu mixt Locul 3 – Horia Ursuț alături de Andreea Jifcu (CSM Slatina) – proba de dublu mixt Locul 3 – Matei Eparu alături de Mihai Nagy (CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud) Locul 3 – CS Rapid II – Matei Eparu, Alexandru Lupașcu, Sebastian Pribeagu, Teodor Moiseanu și Tudor Hodiș – proba pe echipe. Jucătorii secției de tenis de masă sunt antrenați de Mădălin Ionașcu, Mihai Zamfir și Cristian Podar. Felicitări sportivilor și antrenorilor!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății Nutriția reprezintă unul dintre pilonii fundamentali ai...

Read More...

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate Babilonul, unul dintre cele mai vechi orașe din istorie, ascunde numeroase secrete și...

Read More...

Record de turnee de șah în acest weekend

În acest weekend, România a înregistrat un record de turnee de șah, cu un total de 1603 de jucători...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro