Participă gratuit la simularea examenului de Bac la informatică

In Comunicate, Cultura, STIRILE ZILEI
simularea examenului de bacalaureat la informatică
virtualmag.ro

litera.ro

WellCode organizează anul acesta cea de-a 3-a ediție a simulării online a examenului de bacalaureat la informatică.

Sâmbătă, 14 mai 2022, de la ora 11:00, va avea loc online o simulare gratuită pentru elevii care dau bacul din informatica și își doresc să își verifice cunoștințele sau pentru elevii din clasele mai mici care vor să afle dacă e o variantă bună să dea proba la alegere din informatică.

Ajuns la cea de-a 3-a ediție, evenimentul a ajutat până acum peste 400 de elevi să își verifice cunoștințele și să obțină o notă bună la examen.

Subiectele vor fi realizate chiar de Petru Trîmbițaș, fondatorul companiei, care a fost olimpic la informatica și a ajutat sute de elevi să învețe programare.

Aceste subiecte au fost realizate pe baza modelelor de teste realizate de minister. WellCode menționează ca aceasta sesiune este o inițiativă privată prin care își dorește sa ajute elevii să promoveze examenul de bacalaureat la informatica cu note cât mai mari.   

În cadrul acestei simulări, elevii vor avea parte de teste de tip grila si probleme, similare  cu cel care au fost susținute în trecut la examenul de Bacalaureat la informatică, pentru elevii care au urmat specializarea informatică intensiv. 

Pentru a oferi acces cât mai multor elevi, compania a creat un grup special de Facebook, unde va posta, în timp util, informațiile despre simulare și va răspunde întrebărilor privind înscrierea.

Dacă îți dorești să faci parte din acest grup, înscrie-te aici:  https://www.facebook.com/groups/bac.admitere.info. De asemenea înscrierea pentru simularea va fi tot pe grupul de Facebook.

După finalizarea simulării, participanții la acest proiect vor putea verifica în timp real cum s-au descurcat, ce notă ar fi obținut la această probă, care sunt întrebările la care au greșit și care sunt variantele corecte.

În plus ei vor putea pune întrebări cu privire la subiecte, dar și cu privire la cele mai bune strategii de pregătire pentru examen.

De asemenea, organizatorii vor posta și un clasament virtual, ca elevii să își poată compara performanțele școlare și în funcție de ceilalți colegi care au susținut simularea.

Dacă îți dorești să participi la aceasta simulare, indiferent de orașul în care studiezi, înscrie-te și tu pe grupul de Facebook pentru a fi mereu la curent cu noile informații legate de simulare: https://www.facebook.com/groups/bac.admitere.info. Perioada de înscriere a început deja, profită și tu de această șansă pentru a-ți verifica cunoștințele.

Înscrie-te aici: https://www.facebook.com/groups/bac.admitere.info pentru a participa la simulare.

Despre WellCode

WellCode este o companie specializată în cursuri de programare, care pregătește elevi pentru olimpiadă și ajută persoanele care își doresc să facă o reconversie profesională în domeniul IT. 

Platforma WellCode este realizată pentru a ajuta persoanele care își doresc să învețe programare, să își schimbe domeniul de activitate sau pentru elevii care își doresc să participe la olimpiadă și să facă performanță. Cursurile de pe platformă sunt realizate astfel încât fiecare persoană să le înțeleagă și să ajungă la rezultatele dorite. 

Fiecare noțiune va fi explicată după exemple din viața reala, astfel încât cursanții să înțeleagă unde se pot aplica aceste noțiuni noi. După fiecare lecție, cursantul își va evalua cunoștințele printr-un examen de tip grilă, iar în cazul în care a răspuns greșit la anumite întrebări, acesta va putea să citească din nou parțile din curs pe care nu le-a înțeles și să le aprofundeze mai bine, iar dacă cursantul nu a înteles nici sub aceasta formă, va putea să lase comentariu pe platformă, iar unul dintre mentori îi va răspunde în cel mai scurt timp.

WellCode oferă și un curs online gratuit de programare care ajută pe oricine dorește să învețe noțiunile de bază în programare.

Despre Petru Trîmbițaș

Este fondatorul platformei educaționale WellCode. A conceput această platformă online în 2017 cu scopul de a veni în ajutorul elevilor care vor să învețe programare mai eficient decât în școală.

Platforma a evoluat atât de mult încât poate ajuta orice persoană care vrea să învețe programare de la zero indiferent de domeniul de activitate din care vine. În prezent platforma are peste 150.000 de utilizatori înscriși.

În timp ce cursurile clasice de programare își desfășurau activitatea cu prezență fizică la o anumită dată și oră, Petru a înțeles că fiecare individ are un program și un ritm propriu. Și mulți oameni care își doreau să înceapă o carieră nouă au renunțat încă dinainte să înceapă tocmai din cauza faptului că aveau aceste bariere care țin de timp. Din acest motiv Petru a pus bazele mentoratului WellCode care ajuta oameni din toate domeniile să învețe programare în ritmul propriu.

Înainte de a fonda compania WellCode, a fost olimpic național la informatică și a lucrat pentru Google și Facebook în Statele Unite. Este greu să obții un internship la Google sau la Facebook și să ai oferte la companii mari? Foarte greu! Dintre sute de mii de aplicanților sau milioane, sunt selectați atent doar cei mai buni. Iar Petru a avut această performanță. Bagajul de cunoștințe acumulat l-a ajutat atât la crearea WellCode cât și la îmbunătățirea constantă a platformei și a procesului de învățare.


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

virtualmag.ro

fashiondays.ro

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

OUG 50 bani combustibil virgil daniela popescu

Ministrul Energiei: Guvernul a aprobat OUG 50 bani

In timpul sedintei de guvern de astazi 30.06.2022 a fost aprobat OUG 50 bani prin care se va reduce

Read More...
Evaluarea Națională 2022

Evaluarea Națională a absolvenților de clasa a VIII-a (sesiunea 2022): sinteza rezultatelor înregistrate după soluționarea contestațiilor

Evaluarea Națională: Ministerul Educației a publicat astăzi, 30 iunie, ora 10:30, rezultatele finale înregistrate după soluționarea contestațiilor - sesiunea

Read More...
diana sosoaca legea suveranitatii respinsa

Diana Sosoaca: Legea suveranitatii respinsa de camera deputatilor

29 Iunie 2022 - (L315/16.05.2022) - Propunerea legislativă „Legea suveranitatii - Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online