Parcul de Aventură va fi deschis între 15-17 septembrie în timpul festivalului Danube Rock Sounds 2023

BY: stiridinromania.ro In Galați, STIRILE ZILEI

Primăria municipiului Galați a anunțat că în perioada 15-17 septembrie, Parcul de Aventură va fi deschis între orele 9.00 și 17.00. Această măsură a fost luată din motive de siguranță, în contextul desfășurării festivalului Danube Rock Sounds 2023.

De asemenea, autoritățile au impus restricții auto pe sectorul cuprins între sensul giratoriu de la Uzina de Apă și parcarea de la „Plaja Dunărea”. Aceste restricții au fost impuse pentru a facilita accesul la concertele din cadrul festivalului și pentru a asigura un flux mai bun al traficului în zonă.

În acest sens, Primăria Galați încurajează folosirea mijloacelor de transport în comun pentru a ajunge la evenimentele din cadrul festivalului. Această măsură are ca scop reducerea numărului de mașini în zonă și implicit, reducerea aglomerației și timpului de parcurs către locația festivalului.

Parcul de Aventură, care va fi deschis în intervalul menționat, oferă o gamă variată de activități recreative și este o destinație potrivită pentru întreaga familie. Astfel, cei interesați pot petrece o zi plină de distracție și aventură în acest loc special amenajat.

Festivalul Danube Rock Sounds 2023 reprezintă un eveniment important pentru municipiul Galați și aduce în prim-plan artiști și formații cunoscute atât la nivel național, cât și internațional. Prin deschiderea Parcului de Aventură și impunerea restricțiilor auto, Primăria Galați demonstrează preocuparea pentru siguranța și confortul participanților la festival.

În concluzie, Primăria municipiului Galați a luat măsuri pentru a asigura un acces facil și în siguranță la festivalul Danube Rock Sounds 2023. Deschiderea Parcului de Aventură și impunerea restricțiilor auto sunt doar câteva dintre aspectele ce vor contribui la succesul acestui eveniment cultural.

Sursa: Primaria Galati.

Redam in continuare anuntul complet al Primariei:

Primăria municipiului Galați informează că, în intervalul 15-17 septembrie, Parcul de Aventură va fi deschis între orele 9.00 și 17.00. Măsura este necesară din motive de siguranță, pe perioada desfășurării festivalului Danube Rock Sounds 2023.
În plus au fost stabilite restricții auto pe sectorul cuprins între sensul giratoriu de la Uzina de Apă și parcarea de la „Plaja Dunărea”.
Pentru un acces simplu la concertele din cadrul festivalului, încurajăm folosirea mijloacelor de transport în comun.
Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Facebook
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Dominarea lui Dinamo în Campionatele Naționale de SAMBO

Echipa de sambo a clubului Dinamo a dominat Campionatele Naționale, obținând rezultate remarcabile. Această disciplină de arte marțiale a...

Read More...
Muzică, mâncare, distracție și multe surprize! Începe Festivalul Internaţional de Recitare în Grai Străbun şi Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ”

Festivalul Internațional de Recitare în Grai Străbun și Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ” revine în Plaza Ohaba Forgaci ||

Ohaba Forgaci se pregătește să gazduiască cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional de Recitare în Grai Străbun și...

Read More...
Autorul Thomas Perle, pe lista Premiilor Teatrale Nestroy din Austria!

Thomas Perle, distins cu Premiul Nestroy pentru piesa “karpatenflecken” și lucrarea “Protestanții”

Thomas Perle, autorul care colaborează în prezent cu Clemens Bechtel la piesa Sidy Thal de la Teatrul German de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro