Incendiu devastator la un tractor în Gottlob, Timis

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Incendiu la un tractor între localitățile Gottlob și Grabat

Pompierii militari de la ISU Timiș au intervenit astăzi, la ora 19:34, pentru a stinge un incendiu produs la un tractor aflat în mișcare între localitățile Gottlob și Grabat. Potrivit informațiilor furnizate de ofițerul de presă al ISU Timiș, la fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere din cadrul Secției Sânnicolau Mare, iar Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Gottlob a intervenit în sprijin. Din fericire, nu au fost înregistrate victime în urma acestui incident.

Incendiul a fost limitat la culturile de porumb aflate pe marginea drumului, grație intervenției prompte a pompierilor. Cauza probabilă a incendiului a fost identificată ca fiind o defectiune tehnică.

Este important de menționat că astfel de incidente sunt destul de frecvente în mediul rural, unde utilajele agricole sunt expuse unor riscuri mai mari. În ciuda eforturilor autorităților și a pompierilor, aceste incendii pot provoca pagube semnificative și pot pune în pericol viețile oamenilor. De aceea, este esențial ca fermierii să fie atenți la întreținerea și revizia constantă a utilajelor lor, pentru a preveni astfel de situații nefericite.

Este de apreciat și intervenția Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Gottlob, care a adus un sprijin valoros în gestionarea incendiului. Aceste servicii voluntare sunt esențiale în comunitățile rurale, unde timpul de răspuns poate fi mai mare din cauza distanțelor mari și a infrastructurii precare.

Incendiul tractorului reprezintă un reminder că riscurile și pericolele pot apărea în cele mai neașteptate momente și că este necesar să fim pregătiți și să acționăm rapid în astfel de situații. În același timp, este important ca autoritățile și instituțiile competente să continue să investească în echipamente și infrastructură modernă, astfel încât aceste incidente să poată fi gestionate cât mai eficient posibil.

Sursa: cultura-de-porumb/”>www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Pompierii militari de la ISU Timis au fost solicitati, azi, la ora 19,34, sa intervina pentru stingerea unui incendiu produs la un tractor, intre localitatile Gottlob si Grabat. Tractorul se afla in mers.

„La fata locului s-au deplasat doua autospeciale de stingere din cadrul Sectiei Sannicolau Mare. In sprijin a intervenit Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Gottlob. In urma incendiului tractorul a ars in proportie de 90%. Din fericire nu s-au inregistrat victime”, ne-a transmis ofiterul de presa al ISU Timis.

Pompierii au limitat propagarea incendiului la culturile de porumb aflate pe partile laterale ale drumului.

Cauza probabila a producerii incendiului a fost stabilita ca fiind o defectiune tehnica. (V.E.)Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Readout of President Biden’s Call with Amir Sheikh Tamim Bin Hamad Al-Thani of Qatar

S.U.A.: Colaborarea bilaterală între SUA și Qatar: o viziune comună pentru o regiune a Orientului Mijlociu mai stabilă și prosperă

Președintele Joseph R. Biden, Jr. a vorbit astăzi cu Amir Sheikh Tamim Bin Hamad Al-Thani din Qatar. Cei doi...

Read More...
3 octombrie 1906: Mesajul SOS ("Save Our Souls", "Save Our Ship") a fost adoptat ca semnal internațional de forță majoră

Semnalul SOS – istoria și semnificația lui

Semnalul de alarmă "SOS" este cunoscut în întreaga lume ca fiind cel mai frecvent utilizat în codul Morse. Adoptat...

Read More...

“4 octombrie: 80 de ani de la nașterea lui Florian Pittiș”

Florian Pittiș a fost una dintre personalitățile remarcabile ale scenei artistice românești. Pe lângă talentul său ca actor, regizor...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro