Orange redeschide smart shop-ul din Piața Victoriei sub un nou concept ce ilustrează grija pentru mediu

BY: stiridinromania.ro In Magazin, STIRILE ZILEI
Orange redeschide smart shop-ul din Piața Victoriei sub un nou concept ce ilustrează grija pentru mediu

Orange România a redeschis magazinul flagship din Piața Victoriei, București, sub un nou concept bazat pe economia circulară și sustenabilitate. Acesta este primul magazin din România care prezintă produse și servicii cu un impact redus asupra mediului și încurajează clienții să facă alegeri sustenabile.

Noul magazin Orange din Piața Victoriei are un design eco-friendly, cu pereți din plante naturale și un sistem de iluminare LED pentru a reduce consumul de energie. În plus, magazinul oferă o gamă de produse și servicii care promovează economia circulară, inclusiv smartphone-uri recondiționate și accesorii eco-friendly.

Orange își propune ca până în 2025, 20% din smartphone-urile expuse în magazin să fie recondiționate, iar 70% din portofoliul de accesorii eco-friendly să aibă ambalaje biodegradabile și compostabile. De asemenea, magazinul dispune și de un service center unde clienții pot aduce telefoane pentru reparații și asistență personalizată.

Un alt aspect important al magazinului este cutia “Re”, unde clienții pot recicla telefoane, tablete, căști, smartwatch-uri, cabluri și baterii. Dispozitivele colectate în cadrul acestui program sunt evaluate și apoi reciclate sau recondiționate pentru a primi o nouă viață.

Pentru a-i încuraja pe clienți să adopte obiceiuri sustenabile, Orange a lansat două oferte comerciale în magazinul din Piața Victoriei. Clienții care cumpără un telefon recondiționat beneficiază de o reducere de 22%, iar cei care aduc un telefon funcțional pentru recumpărare și cumpără un telefon recondiționat primesc un voucher în valoare de 100 de euro.

Pe lângă conceptul sustenabil, magazinul Orange din Piața Victoriei integrează tehnologia pentru a oferi o experiență îmbunătățită clienților. Aceștia pot obține informații direct de la Info kiosk, descărca pliantele digitale prin QR code și afla detalii despre produsele comercializate prin etichetele electronice.

În ceea ce privește angajamentul Orange față de mediul înconjurător, compania a semnat recent un contract de achiziționare virtuală de energie regenerabilă pe termen lung cu ENGIE Romania. De asemenea, Orange a instalat panouri solare pe site-uri de rețea și centre de interconectare pentru a reduce consumul de energie.

Prin redeschiderea magazinului flagship din Piața Victoriei și prin implementarea unui concept sustenabil, Orange România demonstrează angajamentul său de a reduce impactul asupra mediului și de a atinge neutralitatea emisiilor de carbon până în 2040. Acesta este un pas important în direcția unei societăți mai sustenabile și responsabile din punct de vedere ecologic.

Informatia a fost publicata pentru prima data de newsroom.orange.ro

Sursa si foto: Click aici
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Baschetbalistele se pregătesc de ultimul meci pe teren propriu din 2023

Echipa de baschet feminin Rapid se pregătește pentru ultimul meci pe teren propriu din 2023. Confruntarea va avea loc...

Read More...
IMPACTPRESS

Cererea de demisie a presedintelui Curtii de Apel Timisoara a fost aprobata de Sectia pentru Judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii

Președintele Curții de Apel Timișoara, judecătorul Mircea Crețu, și-a dat demisia din funcție, după ce judecătorii din Consiliul Superior...

Read More...
NASA meatball logo

NASA selectează companii pentru contractul de fabricare a echipamentelor de suport la sol la Centrul Spațial Kennedy al agenției în Florida

NASA a selectat următoarele companii pentru un contract cu durată nedeterminată, pentru a fabrica echipamente de suport la sol...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro