O nouă campanie de donare de sânge începe

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

O nouă campanie de donare de sânge va avea loc la Casa de Cultură a Studenților din Brașov, în cadrul evenimentelor organizate de cele 15 Case de Cultură ale Studenților din țară cu ocazia Zilei Mondiale a Educației. Pentru a încuraja donarea de sânge și a asigura autosuficiența sângelui la nivel național, studenții militari de la Academia Forțelor Aeriene “Henri Coandă” și studenții civili de la Universitatea “Transilvania” au participat deja la o campanie similară în autolaboratorul de colectă mobilă al MApN. Însă, este important ca cât mai mulți tineri brașoveni să se alăture campaniei, deoarece sângele donat de ei contează în mod real pentru salvarea de vieți. Prin intermediul caravanei mobile a Centrului de Transfuzii Sanguine “Prof. Dr. Nicolae Nestorescu” București, Direcția Medicală își propune să informeze și să încurajeze tinerii să se implice activ în donarea de sânge, conștientizând astfel consecințele consumului de droguri și importanța unei decizii responsabile în ceea ce privește sănătatea lor și a celorlalți.

Sursa si Foto: [source_domain]

O nouă campanie de donare de sânge

De Ziua Mondială a Educaţiei, cele 15 Case de Cultură ale Studenţilor din ţară, organizează evenimente regionale de informare a tinerilor, cu privire la consecinţele consumului de droguri.

Venind în întâmpinarea iniţiativei, Direcţia medicală participă la o campanie de donare de sânge, prin caravana mobilă a Centrului de Transfuzii Sanguine „Prof. Dr. Nicolae Nestorescu” Bucureşti, la Casa de Cutură a Studenţilor din Braşov.

Donează studenții militari de la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” şi studenți civili de Universitatea „Transilvania”, dar sunt aşteptaţi cât mai mulţi tineri brașoveni, care doresc să se alăture campaniei.

Le dorim tinerilor care au donat în autolaboratorul de colectă mobilă al MApN, precum şi din toată ţara, să revină constant la donarea de sânge, deoarece numai astfel se va putea asigura autosuficiența sângelui la nivel național.

Donează! Sângele tău contează!

Sursă foto: CTS
#Directiamedicala #Medicinamilitara #AFAHC #donare
Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro