“Modelatorul de caractere”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Polițistul de frontieră Teodorescu Florin Pericle, cunoscut ca Dl Teo, este un adevărat model de caracter și profesionalism în rândul colegilor săi, dar și al copiilor care au avut oportunitatea să participe la Border Police Kids Academy, prima tabără organizată de Poliția de Frontieră Română.

Dl Teo a reușit să transforme instrucția de dimineață într-o plăcere pentru copii, datorită abilităților sale de a comunica cu aceștia într-un mod cald și prietenos. Prin intermediul jocurilor în echipă cu specific grăniceresc, el le-a învățat pe cei 20 de participanți să își respecte colegii și să înțeleagă valorile reale ale instituției pe care o reprezintă.

Cu o experiență de 25 de ani în Poliția de Frontieră, Dl Teo a parcurs o carieră impresionantă, începând ca militar angajat pe baza de contract și ajungând până la funcția de ofițer specialist II la Compartimentul Management Operațional din cadrul Școlii de Perfecționare a Pregătirii Personalului Poliției de Frontieră Drobeta-Turnu Severin. El a absolvit și Facultatea de Drept și Facultatea de Educație Fizică și Sport, având și abilități didactice dezvoltate prin modulele de pregătire psiho-pedagogică.

Pe lângă cariera sa în poliție, Dl Teo este și un sportiv dedicat, fiind membru al Clubului Sportiv Victoria de pe lângă STPF Mehedinți. El se implică activ în organizarea și desfășurarea activităților sportive la nivelul județului Mehedinți, participând și el însuși la competiții de tenis, tenis de masă, volei și fotbal. De asemenea, el a contribuit la dezvoltarea și modernizarea bazei sportive, care acum include terenuri de tenis și fotbal, o sală de tenis de masă și o sală de forță dotată corespunzător.

Dl Teo nu se oprește aici, el fiind și un profesor de educație fizică și sport la Clubul Sportiv Școlar Drobeta-Turnu Severin. În calitate de antrenor de fotbal, el se implică activ în promovarea imagini Școlii de Perfecționare a Pregătirii Personalului Poliției de Frontieră Drobeta-Turnu Severin.

Viața personală a lui Dl Teo este la fel de impresionantă, fiind căsătorit și având o fiică talentată. Fiica sa, Sara, este olimpică la lingvistică și limba germană și a participat cu succes la diverse competiții muzicale. Sara se implică și ea în activitățile organizate de Poliția de Frontieră, fiind prietena mai mare a copiilor invitați să sărbătorească diverse evenimente.

Dl Teo este un exemplu demn de urmat, atât în ceea ce privește cariera în poliție, cât și implicarea activă în sport și comunitate. El reușește să inspire și să educe tinerii, oferindu-le modele pozitive de caracter și profesionalism.

Mulțumim, Dl Teo, pentru tot ceea ce faci și te așteptăm cu nerăbdare la următoarea ediție a Border Police Kids Academy!

Foto: Facebook

Acest titlu a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

34 commentsOn “Modelatorul de caractere”

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro