O dragoste pentru viață – Rezumatul acestei cărți

BY: stiridinromania.ro In Lifestyle
love

Carte: O dragoste pentru viață

Scriitor: Penny Hancock

Editura: Cambridge University Press

Povestea are loc în Cambridge, Anglia.

Fanella, un editor al unei edituri, se bucură de un timp bun cu iubitul ei, Steven. Într-o zi, își vizitează prietena, casa Tereza și pare supărată. Teresa învață luând interviul pe care Steven a părăsit-o. El vrea să aibă un copil, dar Fanella nu este de acord cu el pentru că are doar douăzeci și unu de ani acum. El nu vrea să o rănească și să-i lase să înțeleagă că nu poate avea niciun copil.

Vacanța de vară s-a încheiat – Rod, un profesor de școală primară este gata să meargă la școală. Pornește spre școală luându-și rămas bun de la frumoasa lui soție, Leah. La școală, a avut o discuție lungă cu Teresa, mama lui Timothy. Mai târziu spune cu tristețe că Leah nu vrea încă să aibă copii.

În ciuda faptului că este singură, Fanella găsește că este posibil să adopte un copil. La un moment dat, Teresa o motivează să vorbească cu Rod despre cărțile pentru copii. Deși acesta este un fel de propunere suspectă, Fanella nu poate decât să fie de acord să discute cu Rod despre acest subiect. Când are o discuție cu Rod, ea simte atracție pentru Rod. Ea află că a scris deja o mulțime de cărți de povești pentru copii. Ea îi cere să-i trimită poveștile în care ea poate citi despre toate.

De la Teresa, Fanella află că Rod este deja căsătorit cu o fată frumoasă, Leah. Fiind dezamăgită, vrea să uite toate sentimentele pentru el și încearcă să se concentreze pe pregătirea pentru vizita unui asistent social. Asistentul social o va examina dacă poate adopta sau nu un copil. Pentru că nu are un partener, Fenella găsește calvarul vizitei. Acum ea trebuie să aștepte până la eliberarea rezultatului.

Este aproape de ziua de Crăciun. Fanella împreună cu Teresa vizitează școala lui Timothy. Ei se întâlnesc acolo cu Rod. Fanella poate avea aceleași sentimente pe care le-a simțit înainte în timpul primei lor întâlniri. Dar, văzând-o pe soția lui Rod, Fanella, înțelege că nu-l va lua ca partener de viață. Din fericire, ea este aprobată pentru un traseu de adopție de copii. Această veste o face încântătoare și fericită. În cele din urmă, Fanella ajunge să fie cu Ellie, o fetiță de cinci ani care are un fel de problemă de comportament.

Sezonul de primăvară în alergare. Fanella se întâlnește cu un bărbat nou, Mark. Este coleg cu soțul Terezei. Teresa o invită pe Fanella la o cină și acolo se întâlnește cu Mark. Într-o discuție, o invită într-un restaurant. Ea este de acord cu asta și ei petrec un timp bun acolo. Fanella având de ales să se întâlnească din nou cu el, se oferă să ia cina în casa ei. Din fericire, Mark acceptă oferta. Ellie se alătură școlii unde o face și Timothy. Îl găsește pe Rod bun ca profesor de clasă. Fanella știe lui Rod că Ellie are o problemă de comportament, dar nu-i pasă de asta.

Mama lui Dan face un raport de abuz asupra copiilor împotriva lui Rod. Directorul său trebuie să-l suspende până la obținerea unei soluții definitive din partea instanței. Acasă, Leah vine să afle problema. Nu-i place să-l consoleze pe Rod auzind asta, nici măcar nu-i place să-l vadă.

Când Mark vine acasă la Fanella, îi este frică să i se pară dificil să ia cina cu el. Pentru că trebuie să aibă grijă de Eille și să petreacă timp cu Mark. În mod surprinzător, vrea să se întâlnească din nou cu ea.

În altă zi, Teresa are o mică discuție cu Fanella despre suspendarea lui Rod. Teresa îl prezintă pe Rod ca fiind nevinovat. Fanella poate simți că este încă îndrăgostită de Rod. Se simte rău pentru suspendarea lui Rod. Lui Eillie nu-i place noul ei profesor temporar. Acolo, Rod rescrie unele dintre poveștile sale și discută cu Fanella despre acestea. Se gândește să publice totul după ce le-a revizuit. Cu toate acestea, ea vrea să se concentreze pe Mark evitând viața lui Rod.

După ce ajunge acasă, Rod șochează văzându-i pe soția ei Leah cu un vecin, domnul Simpson în braț și sărutându-i pe buze. Leah este într-o relație ilegală cu bărbatul. Ea începe să-l iubească în timp ce aveau un contract împreună. Atunci Rod și Leah decid să nu mai fie împreună. Leah se prezintă că această decizie ar fi bună pentru amândoi.

Fanella primește un telefon în timp ce este la birou. Este apelul lui Mark. Vrea să gătească pentru ea și Ellie. Seara, ei mănâncă mâncarea pe care le gătește Mark. Dar lui Ellie nu-i place Mark. În timp ce ea strigă să-l vadă pe Mark aici, el iese și vrea să vină mai târziu.

Rod și Fanella se întâlnesc din nou la biroul ei. De data aceasta vorbesc despre schimbările din povești. Apoi Rod o roagă pe Fanella să iasă puțin cu el. Acolo îi împărtășește sentimentele nespuse și o sărută. Teresa vrea ca Fanella să nu se implice într-o relație cu Rod. Dar vrea să-l lase pe Mark să se gândească la copilul ei adoptat, Ellie. Mark nu este persoana potrivită nici măcar pentru copilul ei. Mai târziu, ea clarifică toate lucrurile cu el în afara casei ei că totul s-a terminat.

Între timp, Leah vrea să se întoarcă la Rod simțindu-se rău. Rod cere timp să se gândească la această chestiune pentru că dragostea pentru Fanella se ridică în inima lui. Se apropie de strada natală a lui Fanella și o observă că se sărută cu cineva în fața ușii. Se întoarce de acolo cu o neînțelegere.

Plângerea împotriva lui Rod este retrasă și se dovedește că este o persoană nevinovată. Începe să vină din nou la școală. Între timp, Fanella este atât de fericită că este anunțată că este aleasă să o păstreze pe Ellie permanent. Așa că Ellie cere o petrecere și îl invită pe Rod ca surpriză pentru Fanella. În petrecere, el îi propune dragostea lui și ea îl acceptă cu mare bucurie.

Povestea se încheie cu o frumoasă scenă de familie. Rod, Ellie și Fanella, trei dintre ei sunt atât de fericiți că este însărcinată acum.

Pentru a citi mai multe astfel de articole, accesați BLOGUL MEU.

Source by Asif Imtious Prome
Foto: Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

C7M3 crew

NASA selectează un nou echipaj pentru misiunea simulată spre Marte

NASA a selectat o nouă echipă de patru voluntari de cercetare pentru a participa la o misiune simulată către...

Read More...

O instanță din Rusia o condamnă pe jurnalista RFE/RL Alsu Kurmașeva la 6 ani și jumătate de închisoare

O instanță de judecată din Rusia a condamnat-o pe Alsu Kurmașeva, jurnalistă a RFE/RL și care deține dublă cetățenie...

Read More...
Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației din cadrul Universității Valahia – incomod-media.ro

Verificări ITM la societățile din industria metalurgică din Dâmbovița

Inspectorii ITM Dâmbovița au desfășurat controale la patru mari societăți comerciale din industria metalurgică din județ, descoperind un total...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro