O crimă într-un apartament din Simeria

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Bătrână ucisă în propria locuință! Suspectul este căutat de polițiști! Dacă l-ai văzut sună la 112

Crimă șocantă în Simeria: o femeie în vârstă de 70 de ani a fost omorâtă în propria locuință. Incidentul a avut loc astăzi, iar polițiștii au fost sesizați de fata femeii, în vârstă de 51 de ani. Aceasta a sunat la numărul de urgență 112, după ce a intrat în apartament și a găsit-o pe mama ei căzută pe podea, fără suflare.

Potrivit declarațiilor femeii, ea a revenit de la serviciu și a observat ușa locuinței întredeschisă. În momentul în care a intrat în apartament, a fost surprinsă de fostul concubin, în vârstă de 47 de ani, care a încercat să o tragă înăuntru. Femeia a reușit să scape și a reușit să iasă din apartament înainte ca agresorul să plece.

Cu toate acestea, când s-a întors și a intrat în locuință, femeia a găsit-o pe mama ei căzută pe podea. Acesta a sunat imediat la numărul de urgență 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare și polițiști. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bătrânei și au declarat decesul acesteia.

În prezent, polițiștii efectuează o anchetă și îl caută pe suspect. Bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost dat în urmărire națională și în consemn la frontieră. Din primele verificări, există indicii privind comiterea infracțiunii de omor, iar cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Este important de menționat că acest incident tragic reprezintă o problemă serioasă în societatea noastră. Violenta domestică și crimele în familie sunt probleme grave care necesită o atenție sporită din partea autorităților și a societății în ansamblu. Este necesară o mai mare implicare pentru prevenirea și combaterea acestor infracțiuni, precum și pentru protejarea victimelor.

Familia femeii în vârstă de 70 de ani este acum în doliu și așteaptă ca autoritățile să facă dreptate. Este important să se ofere sprijin și consiliere pentru fata ei, care a fost martoră la acest incident traumatizant. De asemenea, este esențial să se ia măsuri pentru prevenirea unor astfel de tragedii, prin promovarea unor campanii de conștientizare și prin asigurarea unor servicii de suport adecvate pentru victimele violenței domestice.

Sursa: www.sursadevest.ro

Polițiștii au fost sesizați în această după amiază de o crimă petrecută într-un apartament din Simeria.

O femeie de 51 de ani a sunat la 112, după ce fostul concubin a intrat cu forța în locuința sa și i-a omorât mama, o femeie în vârstă de 70 de ani.

Aceasta se întorcea acasă, când a văzut ușa locuinței întredeschisă. L-a văzut înăuntru pe fostul concubin, un bărbat de 47 de ani, care a încercat să o tragă înăuntru. Femeia a reușit să scape, moment în care bărbatul a plecat și el din apartament.

Când s-a întors, femeie a găsit-o pe mama ei căzută pe podea. A sunat la 112 și la fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare și polițiști.

Din păcate medicii n-au mai putut face nimic pentru bătrână și au declarat deceseul.

Polițiștii au început o anchetă și îl caută pe suspect. Acesta a fost dat în urmărire națională și în consemn la frontieră.

Astăzi, în jurul orei 17.00, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată de o femeie de 51 de ani, din Simeria, cu privire la faptul că, în momentul în care a revenit de la serviciu, a observat ușa locuinței întredeschisă și a surprins un bărbat de 47 de ani (fostul concubin) în locuință. Acesta a încercat să o tragă în locuință, posibil cu scopul de a o agresa, însă femeia a reușit să scape, moment în care bărbatul a părăsit locuința și a fugit. Când a intrat în locuință, apelanta și-a găsit mama (în vârsta de 70 ani) căzută pe podea. Femeia în vârstă de 70 de ani a fost supusă procedurilor de resuscitare, însă medicii au fost nevoiți să declare decesul acesteia. Cadavrul femeii a fost preluat de medicii legiști, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei morții, iar polițiștii efectuează activități în vederea depistării bărbatului de 47 de ani”, transmite IPJ Hunedoara.

Din primele verificări rezultă indicii privind comiterea infracțiunii de omor, cercetările fiind preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Six students were ready to explain a technology they detailed on a poster.

Studenții din California ajută la soluționarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiuni viitoare cu drone pe Pământ și alte planete

Studenții de la o universitate care deservește o minoritate din California ajută la rezolvarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiunile...

Read More...
ZILELOR EUROPENE ALE ARHEOLOGIEI la Cetatea Noviodunum

Zilele Europene ale Arheologiei la Cetatea Noviodunum

În perioada 14-15 iunie 2024, la Cetatea Noviodunum din Isaccea, județul Tulcea, vor avea loc evenimente speciale dedicate Zilelor...

Read More...
Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila- FOTO

Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila

Într-o atmosferă de sărbătoare, credincioșii s-au adunat la Mănăstirea Rafaila pentru a comemora ziua Sfântului Luca al Crimeei, un...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro