“DINAMO învinge Corona Brașov cu 3-1 în primul meci al noului sezon Divizia A1 de volei feminin”

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa de volei feminin Dinamo a obținut o victorie importantă într-un meci disputat recent. În urma partidei, scorul final a fost de 20p pentru Jelena Vulin, 19p pentru Gabriela Bălae, 11p pentru Cristina Miron, 10p pentru Ulyana Kotar, 9p pentru Dalia Vîrlan, 4p pentru Nina Stojilijkovic și 1p pentru Stefania Cheluță. Acești jucători au fost pregătiți de antrenorul Milos Gavrilovic. Alături de ei, au mai jucat Tassia Silva în rol de libero, Sara Buricea, Naya Gros și Theodora Stan.

Rezultatele obținute de echipa Dinamo în această partidă demonstrează nivelul ridicat de pregătire și determinare al jucătoarelor. Performanța lor a condus la victoria categorică obținută împotriva echipei adverse.

Echipa de volei feminin Dinamo este cunoscută pentru rezultatele bune pe care le-a obținut de-a lungul timpului. Această victorie adaugă un nou succes în palmaresul echipei și consolidează poziția lor în clasamentul competiției.

Voleiul este un sport frumos și solicitant, iar jucătoarele de la Dinamo demonstrează în fiecare partidă pasiunea și talentul lor pentru acest sport. Echipa este susținută de un antrenor dedicat și de o echipă tehnică puternică, care îi ajută să se pregătească în cele mai bune condiții.

Meciul s-a desfășurat într-o atmosferă plină de entuziasm și emoții, iar jucătoarele de la Dinamo au reușit să transmită publicului energia și determinarea lor.

Această victorie reprezintă o recompensă pentru munca grea și eforturile depuse de echipa de volei feminin Dinamo. Este important ca aceste rezultate să fie apreciate și să servească ca sursă de inspirație pentru alte echipe și jucătoare.

Echipa de volei feminin Dinamo merită felicitări pentru victoria obținută și le dorim mult succes în continuare în competițiile viitoare. Bravo, fetelor!

Sursa: CS Dinamo Bucuresti.

Jelena Vulin 20p, Gabriela Bălae 19p, Cristina Miron 11p, Ulyana Kotar 10p, Dalia Vîrlan 9p, Nina Stojilijkovic 4p, Stefania Cheluță 1p au punctat pentru echipa antrenată de Milos Gavrilovic. Au mai jucat Tassia Silva (libero), Sara Buricea, Naya Gros, Theodora Stan.

#Dinamo #volleyballAcest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa


Sursa si foto: CS Dinamo Bucuresti
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NASA Logo

Voluntari pentru realizarea unui film despre eclipsa solara totala din 8 aprilie 2024

În timpul eclipsei totale de soare din 8 aprilie 2024, avem nevoie de voluntari de-a lungul traiectoriei de totalitate...

Read More...

Visual Fan extinde la 70% portofoliul de acțiuni al Intervision Trading, distribuitorul AKAI

Brașov, 13 Februarie 2024. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea...

Read More...

La aniversarea a 100 de ani, Institutul Francez din România prezintă Vertiges – cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ, între 21 și 31 martie la București și în alte 12 orașe

În anul centenarului său, Institutul Francez din România organizează cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ ce se...

Read More...

5 commentsOn “DINAMO învinge Corona Brașov cu 3-1 în primul meci al noului sezon Divizia A1 de volei feminin”

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro