Ne despărțim de 2023 cu recunoștință și gânduri mari pentru anul ce vine!

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Anul 2023 a fost un an plin de evenimente importante pentru șahul românesc. Cu recunoștință și gânduri mari ne despărțim de acest an, dar cu speranță și entuziasm privim către ceea ce ne rezervă anul ce vine.

Șahul românesc a avut parte de un an intens, în care jucătorii noștri au obținut performanțe remarcabile. Aceste performanțe vor fi sărbătorite în premieră în Gala Șahului Românesc 2023, care va fi difuzată astăzi, de la ora 14:00, pe Prima Sport 1.

Gala Șahului Românesc 2023 este un bun prilej pentru a ne aminti de succesele obținute de șahiștii români în acest an. Va fi o oportunitate de a ne bucura împreună de realizările lor și de a ne motiva pentru anul nou.

Șahul este un sport ce necesită concentrare, strategie și perseverență. Jucătorii români au demonstrat că au toate aceste calități și că pot concura la cel mai înalt nivel în competițiile internaționale.

Ne dorim ca anul 2024 să fie și mai plin și mai frumos pentru șahul românesc. Să sperăm că jucătorii noștri vor continua să obțină rezultate remarcabile și să ne facă mândri.

Încheiem acest an cu multă recunoștință pentru performanțele obținute și cu încredere în potențialul șahului românesc. Să fim alături de jucătorii noștri și să îi susținem în continuare în anul ce urmează.

Să fim martori ai unui șah extraordinar și în 2024! La mulți ani!
Sursa: Federația Română de Șah.

Ne despărțim de 2023 cu recunoștință și gânduri mari pentru anul ce vine! A fost un an plin și intens pentru șahul românesc și ne dorim să fie și mai plin și mai frumos de la an la an. Nu uitați că astăzi, de la ora 14:00, pe Prima Sport 1, puteți vedea, integral și în premieră, Gala Șahului Românesc 2023, un bun prilej să ne amintim de performanțele șahiștilor români de anul acesta și să intrăm frumos în anul ce urmează. Să fie șah și în 2024! La mulți ani!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ministrul ucrainean de Externe, în China pentru discuții legate de oprirea războiului

Vizita ministrului ucrainean de Externe, Dmitro Kuleba, va dura până vineri și este prima pe care o face în...

Read More...
Enel lucrează! Locuitorii din Tapia şi Măguri, fără apă şi curent

Întreruperi de curent electric pe străzile din oraș

Întreruperi de curent electric în Timișoara în zilele de joi, 25 iulie, și vineri, 26 iulie, între orele 9,30...

Read More...

Aproape 60% din notele de la titularizare au fost sub 7

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi la prânz, rezultatele înregistrate la proba scrisă (17 iulie) din cadrul concursului pentru ocuparea...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro