Mixit a lansat colectia de Valentine’s Day si Dragobete care include peste 40 de produse

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Business

Mixit, compania ceha ce produce amestecuri personalizate de musli si fructe liofilizate, a lansat o colectie de produse in editie limitata pentru Valentine’s Day si Dragobete. Sunt disponibile peste 40 de produse sau seturi, avand la baza ingrediente atent selectionate pentru prospetime maxima si calitate superioara.

Vedetele acestei serii limitate sunt ciocolata Ruby roz, capsunele – disponibile sub forme variate – si culoarea roz, specifica lunii in care sarbatorim iubirea. Vizitatorii site-ului Mixit vor gasi in colectia de Valentine’s Day seturi pentru ea, seturi pentru el, Terciul iubirii, Mixit Crunchies – Bomboane de ciocolata cu pudra de zmeura si Bilutele cremoase – Love Berry, precum si multe seturi cu cana/bol din portelan autentic de la Karlovy Vary, ceea ce face ca aceste produse sa fie si cadouri excelente pentru persoana iubita.

„Ne-am concentrat toata creativitatea pentru a capta si transmite in editia limitata toata magia celor doua sarbatori emblematice ale iubirii. Vrem ca prin intermediul produselor proaspete, delicioase si incarcate de semnificatie, sa ajutam oamenii sa se conecteze la propriile sentimente, sa isi rasfete persoana iubita si sa celebreze dragostea”, a spus Tomáš Huber, cofondator Mixit.

Granola de Valentine’s Day, Elixirul dragostei si Bomboane cu Capsune intregi liofilizate sunt cele trei produse deosebite ale colectiei Mixit din luna februarie.

Pentru a celebra dragostea intr-un mod unic, Mixit aduce Granola de Valentine’s Day, o editie limitata care combina fulgii de porumb in ciocolata alba, zmeura liofilizata si fulgii de cocos. Aceasta delicioasa granola este imbogatita cu capsune liofilizate, iar in varful sau straluceste ciocolata Ruby roz, realizata din boabele de cacao rubin. Un adevarat deliciu pentru cei care isi doresc sa isi inceapa dimineata sau sa-si completeze gustarile cu o nota de rafinament culinar!

Elixirul Dragostei este musli special conceput pentru a trezi simturile. Acest elixir contine ciocolata Ruby roz, capsune, afine si zmeura liofilizate si afrodisiacul natural guarana, iar feliile de cocos si fulgii de porumb in ciocolata alba si lapte desavarsesc produsul. Elixirul Dragostei se regaseste intr-un ambalaj special in editie limitata, subliniind caracterul sau exceptional si dedicat acestei perioade de sarbatoare.

Colectia de Valentine’s Day si Dragobete include si Bomboanele cu capsune intregi liofilizate, redefinind conceptul de cadou dulce. Mixit a ales capsune intregi, care, prin procesul de liofilizare, pastreaza culoarea, gustul si aroma caracteristice. Aceste bomboane sunt nu doar delicioase, ci si crocante, aducand un element de textura inconfundabil.

Colectia de Valentine’s Day si Dragobete de la Mixit este disponibila in magazinul online oficial al brandului, www.mixit.ro.

“In inimile noastre, Valentine’s Day si Dragobete nu sunt doar sarbatori; sunt prilejuri de a celebra dragostea si conexiunile autentice. Prin produsele noastre ne dorim sa inspiram oamenii sa isi arate aprecierea pentru partenerul de viata, fie ca ofera cadouri dulci, organizeaza o cina romantica sau fac gesturi marunte, dar pline de semnificatie” a declarat Martin Wallner, cofondator Mixit.

Idei pentru o zi de Valentine’s Day/Dragobete de neuitat

Daca nu ati facut deja planuri pentru Valentine’s Day si Dragobete si sunteti in cautare de inspiratie, iata doua idei de program care sa va relaxeze si sa va ajute sa creati amintiri minunate impreuna.

Puteti incepe ziua cu un mic dejun nutritiv cu Granola de Valentine’s Day de la Mixit. Plini de energie, puteti porni la drum – o excursie scurta langa orasul dumneavoastra, un nou loc de explorat/vizitat. Seara se poate incheia cu o cina romantica la un restaurant.

O alta varianta, pentru cei care nu vor sa calatoreasca, este sa inceapa ziua cu un mic dejun dulce, satios si gustos: Elixirul dragostei. Poate urma o sedinta prelungita de spa – masaj, tratamente faciale si corporale -, poate chiar sauna ori inot. Seara puteti pregati o cina romantica impreuna acasa, ori sa va bucurati de un concert sau o iesire la un restaurant.

Despre Mixit.ro

Mixit este un magazin online in care clientii isi creeaza propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate si nucile preferate.

In prezent pe site exista peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, seminte, precum si delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include si amestecuri deja pregatite, create de nutritionisti, dar si ingrediente speciale pentru persoanele care sufera de boala celiaca sau alergici la anumite tipuri de alimente. 

Pe site se gasesc si Mixitka, batoane de müsli, bauturi pudra, mixuri sarate de alune si branzeturi. Intrucat Mixit considera ca si ambalajul este de o importanta deosebita, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personala din punctele Packeta.

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

FOTO: Accident înfiorător în care au fost implicaţi opt oameni, printre care şi trei copii! Trei maşini au fost făcute praf

Interventia de urgenta la accidentul din Bocsa

Un accident grav a avut loc în aceste momente la intrarea în Bocșa, dinspre Reșița, unde trei mașini au...

Read More...

A doua etapă a Grand Prix – Educație prin șah la Cluj Napoca

A doua etapă a Grand Prix - Educație prin șah va avea loc în data de 13 iunie la...

Read More...

Meci de handbal important în EHF European League, returul sferturilor de finală

Astăzi este o zi importantă pentru fanii handbalului, deoarece se va desfășura un meci crucial în cadrul sferturilor de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro