Micii baschetbaliști lugojeni câștigă competiția Jr. NBA League

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
[FOTO] Los Angeles Clippers de Lugoj! Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 2, pe primul loc în Jr. NBA League România, la baschet

Echipa de baschet Los Angeles Clippers din Lugoj a reușit să se claseze pe primul loc la competiția Jr. NBA League, la baschet. Sub îndrumarea profesoarei Elena Bratu, micii baschetbaliști lugojeni au avut o serie de meciuri de succes în cadrul competiției.

Primul meci a fost în deplasare împotriva echipei Golden State Warriors de la Școala Gimnazială Moșnița Nouă, pe care echipa Lugojului l-a câștigat cu un scor de 41-17. A urmat un alt meci cu Los Angeles Lakers de la Școala Gimnazială nr. 1 ”Theodor Bucurescu” Sânnicolau, pe care micii baschetbaliști l-au dominat cu un scor de 44-8. În continuare, echipa Los Angeles Clippers a învins echipa Phoenix Suns de la Școala Gimnazială nr. 2 Timișoara cu scorul de 29-20. Singurul meci pierdut a fost cel cu Sacramento Kings de la Liceul Teologic Sfântul Antim Ivireanul Timișoara, cu scorul de 17-25.

În clasamentul Conferinței de Vest Timiș, echipa Lugojului se află pe primul loc cu 131 de puncte, urmată de Sacramento Kings cu 68 de puncte și Phoenix Suns cu 66 de puncte.

Pe data de 5 aprilie, sportivii de la Școala Gimnazială Nr. 2 vor juca împotriva echipelor de la Școala Gimnazială nr. 2 Timișoara, Liceul Teologic Sfântul Antim Ivireanul Timișoara și Școala Gimnazială Moșnița Nouă.

Este important de menționat că formatul Jr. NBA League România a fost ușor modificat față de cel de anul trecut, propunând organizarea la nivel național a două ligi: Sud și Nord, structurate fiecare pe cele două conferințe similare NBA, respectiv Eastern Conference și Western Conference. Județele Cluj, Mureș și Sălaj fac parte din Jr. NBA România Nord, care se va întrece în Conferința Est, în timp ce Timișul va constitui Conferința de Vest.

Turneul final, la care vor participa echipele finaliste din cele două conferințe, va avea loc la Cluj-Napoca, în preajma Zilei Internaționale a Copilului. Los Angeles Clippers din Lugoj demonstrează astfel că au un potențial sportiv deosebit și sunt pregătiți să se impună în competițiile viitoare.

Sursa si Foto: romania-la-baschet/”>redesteptarea.ro

Micii baschetbaliști lugojeni ce poartă numele de Los Angeles Clippers, coordonați de profesoara Elena Bratu, au reușit să se claseze pe primul loc la competiția Jr. NBA League, la baschet.

Aceștia au jucat în deplasare primul meci cu copiii de la Școala Gimnazială Moșnița Nouă – Golden State Warriors, sâmbătă, 9 martie, de la ora 12,30, partidă pe care au câștigat-o cu 41-17. În aceeași zi a urmat meciul cu Los Angeles Lakers (Școala Gimnazială nr. 1 ”Theodor Bucurescu” Sânnicolau), în fața cărora micii lugojeni s-au impus cu 44-8. În următoare zi a competiției, duminică, 10 martie, lugojenii de la Los Angeles Clippers au câștigat cu 29 – 20 împotriva celor de la Phoenix Suns (Școala Gimnazială nr. 2 Timișoara). Singurul meci pierdut al acestei etape a fost cel cu Sacramento Kings (Liceul Teologic Sfântul Antim Ivireanul Timișoara), scor 17-25.

În clasamentul Conferința de Vest Timiș, tinerii baschetbaliști lugojeni se află pe primul loc cu 131 de puncta marcate, urmați de Sacramento Kings (Liceul Teologic Sfântul Antim Ivireanul Timișoara) cu 68 de puncta și Phoenix Suns (Școala Gimnazială nr. 2 Timișoara) cu 66.

Pe data de 5 aprilie, sportivii de Școala Gimnazială Nr. 2 vor juca contra celor de la Școala Gimnazială nr. 2 Timișoara, Liceul Teologic Sfântul Antim Ivireanul Timișoara și Școala Gimnazială Moșnița Nouă.

Din echipa lugojeană fac parte copiii Alessia Anamaria Păun, Marius Ștefan, Elena Mioc, Dragoș Andreca, Zwetlana Cut, Grațian Mihai Milan, Maya Vid, Marc Kiss, Daria Sofia Marinescu, Luca David Drăgănescu, Luka Leon Buleja și Andra Nicoleta Toplicianu.

Formatul Jr. NBA League România, ușor modificat față de cel de anul trecut, propune organizarea la nivel național a două ligi, Sud și Nord, structurate fiecare pe cele două conferințe similare NBA, respectiv Eastern Conference și Western Conference. Din Jr. NBA România Nord fac parte județele Cluj, Mureș și Sălaj, care se vor întrece în Conferința Est, iar Timișul va constitui Conferința de Vest.

Turneul final, la care vor participa finalistele celor două conferințe, va fi organizat la Cluj-Napoca, în preajma Zilei Internaționale a Copilului.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro