stiridinromania.ro

Mamografie gratuita pentru femeile din județul Caraș-Severin

In Actualitate, STIRILE ZILEI
Mamografie gratuita
virtualmag.ro

2500 de femei din Caras-Severin vor beneficia de mamografie gratuita in cadrul proiectului “Fii responsabil de sănătatea ta – programe regionale de prevenție, depistare precoce, diagnostic și tratament precoce al cancerului de sân – etapa II”.

În uma semnării Protocolului de colaborare între Consiliul Județean Caraș-Severin și Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, un număr de 2500 de femei din județul Caraș-Severin, 50% din mediul rural, vor beneficia de mamografii gratuite.

Pacientele depistate cu cancer mamar sau cu suspiciune de cancer mamar vor fi tratate de către medicii unităților spitalicești partenere în proiect, Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara și Institutul Oncologic „Ion Chiricuță” Cluj-Napoca.

Pentru a beneficia de o mamografie gratuită, femeile trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să fie cu vârsta cuprinsă între 50 și 69 de ani, să aibă domiciliul în județul Caraș-Severin, să nu fi efectuat o mamografie în ultimele 6 luni, să nu fi fost diagnosticate cu cancer de sân, să nu se fi extirpat sânii din alte motive decât cancerul de sân, să nu fie sub tratament și supraveghere oncologică.

Mamografiile se vor face la Spitalul Județean de Urgență Reșița, Staționar 2, începând cu 23 martie 2022, în zilele de miercuri și joi, între orele 14:00 – 17:00, maxim 10 mamografii pe zi.

Programări se pot face la numerele de telefon: 0745620 965, 0748 884 476, 0748 296 606, 0748 884 475 sau la adresa de e-mail: programari.mamografii.scmut@gmail.com.


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NTI Monkeypox

Monkeypox sau Variola Maimutei, scenariul NTI de acum 1 an

In Noiembrie In 2021, NTI facea un scenariu privind Monkeypox sau variola maimutei. Un scenariu cu multe similitudini sau

Read More...
OMS tratat international

OMS si Tratatul International privind Pandemiile

OMS anunta pe 30 martie ca Liderii globali (Inclusiv Romania) se unesc în apelul urgent referitor Tratatului International privind

Read More...
Diana Sosoaca SRI

Diana Sosoaca: SRI a raspuns la Memoriul „Neutralitatea României. Pacea de la București”

Diana Sosoaca: La 2 luni după ce a fost trimis Memoriul: "Neutralitatea României. Pacea de la București", s-a primit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online