Lupta pentru medaliile de bronz începe în Giulești cu Weekend Maraton la Sala Rapid

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În Sala Rapid din Giulești se desfășoară un weekend maraton pentru secția de volei a clubului Rapid. Echipele feminină și masculină se pregătesc pentru lupta pentru medaliile de bronz în cadrul Finalei mici.

Sâmbătă și duminică sunt programate primele două întâlniri ale seriei, iar fanii sunt așteptați să își susțină echipele favorite. Echipa feminină va juca împotriva celor de la CSM Târgoviște, în timp ce băieții vor întâlni rivalele de la Dinamo.

Biletele de acces pot fi achiziționate de pe platforma entertix.ro sau direct de la sală, cu o oră înainte de începerea primului meci. Finalele se vor desfășura după sistemul cel mai bun din 5 meciuri, oferind astfel un spectacol sportiv de calitate pentru suporterii prezenți.

Ne vedem în Sala Rapid pentru a susține echipele în lupta pentru medaliile de bronz! Hai, Rapid!

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Lupta pentru medaliile de bronz începe în Giulești Weekend maraton în Sala Rapid, cu nu mai puțin de 4 meciuri pentru secția de volei. Sâmbătă și duminică sunt programate primele 2 întâlniri ale seriei Finalei mici pentru ambele echipe ale clubului. Echipa feminină va evolua în ambele zile începând cu ora 13:00 împotriva celor de la CSM Târgoviște, în timp ce băieții vor primi vizita rivalei Dinamo de la ora 15:30. Biletele de acces sunt disponibile pe entertix.ro, sau la sală (înainte cu o oră de startul primului meci). Finalele se dispută după sistemul cel mai bun din 5 meciuri. Ne vedem în Sala Rapid pentru a ne susține echipele în lupta pentru medaliile de bronz! Hai, Rapid! Lupta pentru medaliile de bronz începe în Giulești Weekend maraton în Sala Rapid, cu nu mai puțin de 4 meciuri pentru secția de volei. Sâmbătă și dumini…că sunt programate primele 2 întâlniri ale seriei Finalei mici pentru ambele echipe ale clubului. Echipa feminină va evolua în ambele zile începând cu ora 13:00 împotriva celor de la CSM Târgoviște, în timp ce băieții vor primi vizita rivalei Dinamo de la ora 15:30. Biletele de acces sunt disponibile pe entertix.ro, sau la sală (înainte cu o oră de startul primului meci). Finalele se dispută după sistemul cel mai bun din 5 meciuri. Ne vedem în Sala Rapid pentru a ne susține echipele în lupta pentru medaliile de bronz! Hai, Rapid!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății Nutriția reprezintă unul dintre pilonii fundamentali ai...

Read More...

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate Babilonul, unul dintre cele mai vechi orașe din istorie, ascunde numeroase secrete și...

Read More...

Record de turnee de șah în acest weekend

În acest weekend, România a înregistrat un record de turnee de șah, cu un total de 1603 de jucători...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro